Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hülye ötlet?

Szerintetek hülye ötlet?

Figyelt kérdés
Szóval én egyetemista vagyok,kb 2 éve megismertem egy felsőbb éves csajt ,elkezdtünk jóban lenni ,valamennyire közel kerülni ,nekem nagyon megtetszett .Azt nem tudom ,hogy ő mit gondolt rólam de azt sokszor hallottam ,hogy nagyon szimpatikus vagyok neki.De kicsit visszahuzodó is vagyok ezért komolyan nem mertem annyira probálkozni csak apróságokkal ,pl szűlinapjára ajándékkal ,később lett barátja (azt nem tudom jelenleg még van e neki).De jelenleg másik városban van gyakorlaton .Egyébként mielött elment írtam neki amolyan bucsú levél félét ,és pár nap múlva válaszólt is ,pl hogy szoros a nyári programja mert dolgozik ,meg költözik ,de ha akad nekem is meg neki is szabad ideje szívessen találkozhatunk.Szóval a lényeg most jön ,jövő héten lesz a szülinapja ,és nem tudom jó ötlet telefonon felköszönteni ,vagy túl erőltetett ,ha már adni nem tudok neki jelenleg semmit, meg jó lenne a hangját is hallani

2019. szept. 13. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem előbb el kéne dönteni, hogy akarsz-e egyáltalán tőle valamit. Ez a nyűglődés akár baromi kellemetlen is lehet mindkettőtöknek.

Ha akarod, akkor hajrá, tegyél érte. Nem kell a születésnapjáig se várni. Ha nem akarod, vagy hurka vagy hozzá, akkor inkább hagyd. Semmi értelme nincs kényszerből eljátszani egyikőtöknek se, hogy derohadtjó barátok vagyok, mikor egyértelmű, hogy van más is.

2019. szept. 13. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Felköszöntheted, és meghívathatod magadat, ha tart ünnepet. Vagy elhívhatod egy privát kis ünneplésre, ami titokban egy randi.

És elsővel egyetértek. Döntsd el mit akarsz!! Addig felesleges belekezdeni bármibe...

2019. szept. 13. 16:18
 3/6 A kérdező kommentje:
én próbálkoznék ,csak utolsó ismeretem szerint volt valami barátja (erre tudom jön az ,hogy "keress mást meg ilyenek),na mindegy majd felhívom és talán előkerül ez a téma is és akkor megtudom hogy mi a helyzet és ugy döntők-ha van neki akkor "barátkozás céljából" "ha már nincs neki akkor valós indokkal tisztázom mit szeretnék ,szerintem igy jó lesz,csak a kezdő lépés nehéz a hívás megkezdése
2019. szept. 13. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért vettél ajándékot egy ismerősnek? Untig elég lett volna felhívni, és annyit mondani, isten éltessen sokáig. És akkor megkérdezni tőle, elmenne-e veled sétálni vagy valamilyen programra, és ha olyan semmilyen választ ad, mint amit írtál, akkor nem kell többet próbálkozni. Most megteheted, hogy megpróbálod, akar-e veled járni.
2019. szept. 14. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyan esetben, mint van-e, él-e, ismered-e stb. kell kötőjel az e kérdőszó elé, de ha azt írod, hogy e napon, akkor nem. Ezt csak azért írom neked, mert egyetemista vagy, ha segédmunkás lennél, akkor nem írnám.
2019. szept. 14. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs neki senkije, nyugi. Tudnál róla, ha lenne. Vagy ha van is, nem komoly... nyugodtan ismerkedhetsz, szabad a pálya! Ne te döntsd el, hogy akarod őt, hanem ő döntse el, hogy akar-e téged!
2019. szept. 14. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!