Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A katonaság nagyon hülye...

A katonaság nagyon hülye ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, hogy vajon lenne-e számomra valamilyen értelmes feladat a honvédségnél? A "karrierem" kipipálva (3 gyerkőc, ház, diploma, sokféle munkatapasztalat - informatika, közbeszerzés, testnevelés) Szóval előre lépésre nem feltétlenül, inkább egy biztos munkahelyre vágyom, ahol sem agyilag, sem fizikailag nem unatkozom, és nem a külföldi multik, vagy kis magyar mutyik mentalitásával dolgoztat. A moderált hazafias érzület alap.

A fizikai felvételi doksikat megnéztem, mindig sportoltam, most is rendszeresen edzek, menni fog gond nélkül.

Ami viszont elbizonytalanít: először is a korom/nemem 40/N Egyáltalán érdemes lenne jelentkezni, vagy nagyon kinevetnének? :-s Van egyáltalán olyan munkakör, amit ilyen feltételekkel be lehet tölteni? Nyilván én nem arra vagyok alkalmas, mint egy 20/F, nem is ilyesmire gondoltam.

A masik: ahogy olvasgatom a beszélgetéseket, nagy konfliktusokat látok a tartalékosokkal kapcsolatban (nem velük, hanem róluk vitatkoznak sokan) Viszont én - gondolom - csak ebbe a kategóriába férnék bele.(?)

Izgalmas, mozgalmas, kihívásokkal telinek tűnik a dolog amúgy, csak ez utóbbiak miatt vagyok nagyon bizonytalan...

Köszi előre is!

2017. dec. 8. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem próbálod ki, soha nem tudod meg. Egyébként ezt olvasd el:

[link]

2017. dec. 8. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán érdeklődd meg, tök jó, hogy ilyen bevállalós vagy! Értelmesebb és érdekesebb munka, mint valami lepukkant magyar helyen robotolni, vagy egy sterilizált szürke multinál.

Engem is érdekel a téma, csak engem az amerikai haditengerészet - amire nagyjából annyi esélyem van mintha űrhajósnak jelentkeznék.

De egy próbát megér, és ki tudja, talán megtalálod azt a helyet ahol az életednek ez a része is kiteljesedik :)

35N

2017. dec. 8. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ugye tudod, hogy az egész honvédség csak bohóckodás?
2017. dec. 8. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Honvédség? Pf, Szentendrén még a zászlót is fordítva rakták ki. :) Azon röhögtünk, hogy okkupálta a szentendrei honvédséget az olasz hadsereg? Vicc az egész.
2017. dec. 8. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

A magyar honvédség egy pénz elő.

Ha még támadna minket bármely nemzet vagy leszámilag vagy technikailag lenne olyan fölénye hogy hozzá se tudnánk szagolni.

Semmi érdemi nem tettek és haszna se nagyon van.

Nem fogna vissza senkit a tamadástól.

Csak az ország határait nézd meg... Ki ellen van nekünk seregünk.

Talán a szlovákok ellen, de azoknak meg ha jól tudom nincs is haderejük.

2017. dec. 9. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
Bocs a hibákért telefon
2017. dec. 9. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a vágyad, akkor próbáld meg!
2017. dec. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!