Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen jólelkűek a...

Miért ilyen jólelkűek a székelyek?

Figyelt kérdés
Egyszer beszélgettem egy székely gyerekkel itt,a a neten,de olyan aranyos,és kedves volt. Ahogyan forgatta a szavakat, meg a mentalitását annyira bírtam. Egyszerűen jó volt vele beszélni! :) sajnos a kapcsolat megszaladt,de azóta is úgy hiányzik.
2019. aug. 30. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

És akkor már minden székely jólelkű?

Szerintem nagyképűek, kulturálatlanok, és lenézik a magyarországi magyarokat.

2019. aug. 30. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Ismertem jópár székelyt, egyáltalán nem találtam őket jólelkűnek, hanem inkább butának.

Amúgy ez a videó jutott hirtelen eszembe a kérdésedről: https://www.youtube.com/watch?v=hFCZQctbWuo

2019. aug. 30. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Beszélgettél egyetlen székely gyerekkel, és akkor már az egész székely népre rá kell ezt aggatni? Nagy hiba. Még az is lehet, hogy csak játszotta neked az agyát.
2019. aug. 30. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen egyetértek az első hozzászólóval. Nagyképű paraszt a legtöbb.
2019. aug. 31. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

az én tapasztalataim is inkább negatívak: 99%ban beképzelt, buta székelyekkel találkoztam.

az új szomszédom is székely, ő annyira nem buta, de semmire nagyképű, borzasztóan komplexusos ember.

Erdélyben járva sem voltak túl szimpatikusak, nincs is nagyon kedvem újra odalátogatni.

2021. febr. 8. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!