Titeket zavar, ha egy barátotok vesz lakást, miközben nektek nem jön össze? Éreztetitek vele?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 19:49
11/20 anonim válasza:
Dehogy zavar!
Mindkét barátomnak előbb volt lakása mint nekem, de baromira örültem, amikor nekik összejött.
És igen, éreztettem velük ... az ÖRÖMÖMET!:)
Ideje lecserélned a "barátaidat"!
13/20 anonim válasza:
Én biztos nem szólnék be, arról hogy én szerencsétlen vagyok, ő ne tehet.
14/20 anonim válasza:
Hát aggódnak érted! És jómagyar lévén, mindent jobban tudnak nálad! Fogadd el őket ilyennek, vagy irány külföld! 😊
15/20 anonim válasza:
Sajnos ilyen a magyar... amikor megvettem az első BMW-met (1M-ért!!!) jöttek h milyen jol megy. Körbe néztem és mondtam nekik, hogy a parkolóban sokkal több drágább autó áll, de Suzuki meg Daewoo amiről nem gondolták. A végén ők szégyellték magukat, de nem érdekelt. Mond meg nekik h te sokat dolgoztál érte és fogsz is, bátor vagy, belevágsz.
16/20 anonim válasza:
A bmw-re azért mondták, mert nem megvenni drága, hanem a szerelőt fizetnk
17/20 anonim válasza:
Nekem is ez volt mikor vettem. Kisgyerekkorom óta spóroltam rá. Mégis irígykedtek volt aki el is került úgy megutált miatta.
18/20 anonim válasza:
persze,hogy zavar de nem tudok mit tenni. nem éreztetem vele, tahóság lenne.
19/20 anonim válasza:
Ezt el kell fogadnod hogy valakinek jobban megy...:)
Míg másiknak kevésbé...:(
Tegyél azért hogy jobb legyen.
20/20 anonim válasza:
Én nem vagyok másokra irígy. Mondjuk van saját lakásom amiért megdolgoztam. De nem zavar ha más házat vesz vagy elmegy világkörüli útra. Szívesen nézegetem a képeit és meghallgatom milyen volt az út. Hamár én nem jutok el oda soha. Csak akkor azokott zavarni ha mások kihasználásával jut valaki dolgokhoz. Pl. Csak azért van egy pasival mert fizeti az utazását lakhatását miközben nem is szereti vagy megcsalja. Csak azért esik teherbe mert a pasinak nagy háza autója van, gazdag és majd eltartják. Sajnos sok ilyen barárnőm volt. Büszkén mesélték ezeket. Mondjuk ezt undorítónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!