Van egy baratnőm akivel már nem akarok barátkozni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki 18éves, én már nem akarok vele barátkozni, de ő zsarol mit tegyek?2019. aug. 25. 22:39
11/14 A kérdező kommentje:
Hogy megalazz orszag vilag elott.
2019. aug. 30. 20:35
12/14 anonim válasza:
Az azért egy kicsit túlzás nem? :D
13/14 A kérdező kommentje:
Kepes ra, nem szeretnek vegig menni egesz Pesten ugy hogy mindenki tud olyan dolgokat amiket nem kene
2019. szept. 1. 19:18
14/14 anonim válasza:
Mert, milyen dolgokat tud rólad? Hacsak nincsenek rólad meztelen képei, nem tehet semmit. Figyelj ide, én is pesti vagyok, de ha szembe jössz velem nem tudnám hogy ki mit mondott rólad.
Ha meg ennyire ragaszkodó a barátnőd, küld ide hozzám, én is pesti vagyok és 18, jól esne ha hozzám is ragaszkodna egy lány végre :DD (seriously)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!