Mi a véleményetek a kétszínű barátokról?
Figyelt kérdés
Van egy "barátnőm" aki a szemembe nyalizik,jópofizik stb,a hátam mögött meg mindig szét akar választani minket a barátommal..Soha nem bántottam meg őt semmivel meg hát anyira nem is beszélünk..nem értem mi a baja.. Ti mit tennétek a helyembe?? 17/L2019. aug. 21. 21:44
1/8 anonim válasza:
Kétszínű? Barát? Bocsánat, nem tudom értelmezni a kérdést.
2/8 anonim válasza:
Velem egyszer tehetne meg ilyen egy barátom, utána legfeljebb magázódhatunk, ha találkozunk az utcán, feltéve, hogy egyáltalán fel akarom őt ismerni.
Az ilyen dolgok igencsak rongálják az arcmemóriámat...
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem mindig azt mondja hogy benne megbízhatok.. Hàt igen.. :D
2019. aug. 21. 22:17
4/8 anonim válasza:
A két szó egy mondaton belül paradoxon. Olyan, mint a becsületes maffiózó.
5/8 anonim válasza:
Kétszínű, azaz kavar/kibeszél a hátad mögött. De mivel feltetted ezt a kérdést, hogy szét akar választani a barátoddal, akkor valószínűleg visszajutnak hozzád a dolgok amiket mond. Nos, ha már barátok vagytok, üljetek le és kérdezz rá, hogy ez meg az mégis mi volt, ezeket mért mondtad/csináltad, tudsz arról, hogy kibeszél, stb.
A reakciójából és a válaszaiból biztosan el tudod majd dönteni, hogy valóban a barátod e, vagy csak valami miatt lóg veled.
Lehet, hogy bejön neki a barátod, vagy még annál is több..
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám barátnak se mert nem szoktam vele sokat beszélni csak hülyén fogalmaztam meg bocsánat :D..már sok mindenkitől visszahallottam hogy engem kibeszél stb.. előttem pedig jófej
2019. aug. 22. 07:59
7/8 anonim válasza:
Ha kétszínű, akkor nem barát. Ezzel a lendülettel elmondanám neki, hogy tudok arról, mint művel és többet nem állnék vele szóba.
8/8 anonim válasza:
Kétszínű barát inkább nem barát mint hogy az legyen. Barát legyen az aki melletted van és ne támadjon beléd. Igaz barát nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!