Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most mit tudok tenni? Engedjem...

Most mit tudok tenni? Engedjem el?

Figyelt kérdés

Nos,a helyzet az, hogy van az én állítólagos legjobb barátnőm akivel az iskolai időben már több éve elválaszthatatlanok voltunk,sőt, még a nyár elején is együtt jártunk dolgozni.

Ez eddig szép és jó, de a barátságunkba belekeveredett egy másik lány is, akin keresztül az én barátnőm megismerte a párját, így ezzel a lánnyal sokat jártak-járnak ebbe a társaságba. Néha én is odakeveredek, de nem is igazán kedvelem a bandát és akkor is ez a hármas felállás van jelen, ahol én érzem magam a harmadik keréknek.. Legtöbbször én kerestem a nyár folyamán is a barátnőmet-habár mentségére szóljon, a holnapra vonatkozó találkozó ötletét ő hozta fel, de látom is, hogy instagramra azzal a másik lánnyal lévő közös képeit pakolja ki.. Ha ketten vagyunk, kicsit olyan mint régen, de mikor hárman.. Minden más.

Még anno mikor ez a lány (mármint az "új csajszi") velem próbált haverkodni, a barátnőm döntés elé állított, hogy "vagy én vagy ő", hiszen még ő mondta, hogy a hármas barátságnak nincs jó vége, és tessék lássék..

Iszonyatosan fáj, hogy ilyen könnyen "lecserélt" és elfeledett mindent amin az évek alatt együtt mentünk át.Mit kéne tennem? Engedjem el, hogy tegye, amit akar?

Tudom tudom, hogy az embernek több barátja isehet stb, de mintha én láthatatlan lennék neki, és ez zavar, nem az, hogy vanad barátja, hiszen nekem is vannak, de az rosszul esik mikor nekem mutogatják a "bff" nyakláncukat..

Előre is köszönöm a válaszokat, most kicsit magam alatt vagyok..

2019. aug. 21. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már amikor választás elé állított látszott, hogy ennek vége... Engedd el. Te egy kedves lánynak tűnsz, jobbat érdemelsz. És lesz is, csak ne ess kétségbe, nyiss és merj lépni új ismerettségek felé.
2019. aug. 21. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lenne elengedni, másfelé nyitni. Minden vég, vagy változás fáj, ezt megértem, de láthatólag nem igazán keres... Én lazítanám a kapcsolatot, a baráti kapcsolatok akkor szoktak megszakadni, ha egyik félnek új baráti köre lesz, másik fél pedig ott már annyira nem érzi jól magát például...
2019. aug. 21. 13:42
 3/5 anonim válasza:
100%
Ezt en is ateltem, igazabol ez egy nagyon fajdalmas helyzet tudom de en azt csinaltam hogy probaltam masokkal baratkozni de szerintem vele sem kell megszakitanod a kapcsolatodat csak keress uj baratokat es erezd jol magad nelkule is.
2019. aug. 21. 13:55
 4/5 anonim válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, keress új barátokat és egyébként hidd el ha lesz valami nagyobb problémája vagy összeveszik majd ezzel a csajjal téged fog keresni (tapasztalat)
2019. aug. 21. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat,így egyértelmu a döntésem:(

Mindenkinek ment a zöld kéz^^

2019. aug. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!