Van még valaki, aki szinte annyira magányos mint én? Mit próbálsz tenni ellene?
Nekem még a szüleim sincsenek. ))
Többen vannak így mint gondolnád.
Ha magányos vagy, akkor ismerkedj!
Kismillió spplikáció van
El lehet járni sportegyesületbe vagy fitness terembe
Be lehet fizezni tanfolyamokra
Lehet önkénteskedni állatmenhelyen, idősek otthonában, gyerekkórházban, a helyi önkormányzatnál
Lehet utitársat keresni nyaraláshoz a nezen
Mégis, mi tart vissza?
Köszönöm a kedves privát üzenetet
menjen az apád f**** a pszichológushoz, én járok pszichológushoz mégse mentem vele sz**** se”
az utóbbiakat olvasgatva... őszintén mire számítottál amikor ide kiírtad a kérdésedet? te egy negatív ember vagy és látszólag minden megoldással problémád van, és ha ezen a pszichológus sem tud segíteni, akkor csodát ne várj gy.k.-án
17L
Itt valamit nem értek, nekem írták a pszichológust, de erre sehol sem reagáltam eddig, senkinek sem írtam privátban. Valaki más viszont reagált, nagyjából azt, amire én is gondoltam, mindössze én kultúrált formában tettem volna: korábban már jártam pszichológusnál és pszichiáternél is, egyik sem segített, viszont az utóbbi gyógyszereitől hülye voltam, még szedtem.
Nem beszélem be magamnak, sosem ment az ismerkedés, miközben mellettem mások szinte számomra észrevétlenül lettek barátok. Mások 15 évesen kapcsolatban vannak, én meg még manapság sem tudom, mit mondjak egy lánynak.
Pszichiáter? Gyógyszerk? Milyen bezegséggel kezelnek
(Nem tudom ki írta a privárot, de nem csodálom, hogy magányos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!