Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Úgy érzem nem figyelnek?

Úgy érzem nem figyelnek?

Figyelt kérdés

Most megyek majd 9-edikbe

A volt osztály társaim közül van akikkel nagyon joba vagyok és van akikkel kevésbé.

Egyik nap elmentünk fürdeni a volt osztály társaim közül páran velük nem vagyok olyan szoros barátságban. Elöször gondolkodtam hogy nem is megyek végül elmentem.

Mentünk a vonatra és jegyet akartak venni de a jegypénztár zárva volt és az automata meg nem fogad el ott kézpénzt csak bankkártyát és mintha nem is figyeltek volna rám.

Mentünk a vasuthoz jegyet akartak venni pedig ugye mondtam nékik hogy az autó mata nem fogad el kézpénzt.

És aztán az egyikük ugyanazt mondta mint én pár perccel ezelőtt viszont rá már figyeltek

Most hogy van ez

Ugy ézem én már nem számítok.

2019. aug. 19. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled.

Detto ugyanez volt velem is...

2019. aug. 19. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajna én is így voltam/vagyok. Ha megint hívnak akkor ne menj el. Teljesen felesleges. Inkább maradj otthon és pl nézz meg egy jó filmet minthogy megint elmész és megint az lesz hogy nem is foglalkoznak veled. De ha meg mégis elmész és úgy érzed hogy nem is figyel rad senki , akkor meg csak simán lépj le. Nem is kell elköszönni sem csak menj el onnan. Ha pl lelépsz és telefonon hívnak vagy írnak neked hogy hova tűntél akkor azért érdekli őket hogy mi van veled ,de ha lelepsz és utána egyáltalán nem keresnek akkor ne foglalkozz velük te sem. Hagyd hogy meg szakadjon a kapcsolat.
2019. aug. 19. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Persz einkább penészedj a négy fla közt minthogy elmenj strandolni :D Ne már, ez egyetlen momentum volt az egész napból...úgy amgúy a nap többi része hogy telt? Simná lehet hogy csak nem hallottak, ez nagyjából soha nem neked szól.

Hol volt még az életedben hasonló? Ha ez ilyen mélyen érint könnyen lehet hogy a szüleid vagy valaki fontos személy az életedben nem figyelt rád korábban, esetleg legbelül te tartod magad érdemtelennek a figyelemre.

2019. aug. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!