Szerintetek létezik fiú lány barátság?
Már több mint 5 éve ismerjük egymást.Most kezdődött bennünk egy barátság ami hamar legjobb barátság lett.Én testvérként tekintek rá ő is rám. Ő pont nem az esetem magasabb idősebb én se vagyok neki remélhetőleg.
Most egy gimibe fogunk menni. Az osztályba eddig mindig azzal csúfoltak hogy járunk . Szerintetek lehetséges ez a barátság hosszú távon is? Amúgy Jah és hetero vagyok mielött valaki kérdezné És fiú:D
Sokáig azt hittem hogy kamu, miután szinte az összes "igazi" fiúbarátommal volt valami... Szerelmet vallott, nekem tetszett meg, esetleg össze is jöttünk... Mikor mi.
De aztán megtaláltam ŐT, és olyan jókat beszélgetünk hogy az hihetetlen, és megértjük egymást. De nem vagyunk egymás esetei. Tulajdonképpen szöges ellentétei vagyunk egymásnak, nem működnénk párként semmiképpen sem. De legjobb fiúbarátnak tökéletes. Szóval szerintem van fiú-lány barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!