Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jól tettem, hogy...

Szerintetek jól tettem, hogy így álltam bosszút amiért terhesen nem keresett?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm a terhességem 9 hónapja alatt nem keresett. Most mikor megszültem kiraktuk a kórházas képeket a kislányomról és írt privit hogy gratulál. Meg sem nyitottam! Ugye jól tettem, hogy ő is szenvedjen?
2019. aug. 17. 21:57
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%
Micsoda bosszu! Tanits, mester
2019. aug. 17. 23:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet valaki ennyire buta???
2019. aug. 17. 23:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda összefüggések, aztaaa! Ilyen jófajta összefüggéseket a skizofrének szoktak kitalálni. Vigyázz, a végén még gumiszobában végzed!
2019. aug. 18. 00:15
 24/31 anonim válasza:
100%
Szegény gyerek, jó nehezített pályán kezdi az életet. Ilyen anyával basszus...
2019. aug. 18. 01:46
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ügyes vagy! Jól tetted, a szemét qrvája tanulja csak meg, hogy ha téged felhuppantanak, akkor te vagy a világ közepe, nehogy legyen már élete emellett neki is! Hogy képzelte, nem is értem.

És most komolyan: szép kis barátnő vagy te, hallod. Te is kereshetted volna, de nem te játszod itt a sértődött királylányt. Ne csodálkozz, ha a "barátaid" mostantól nem nagyon fogják rádnyitni még a messengert se.

2019. aug. 18. 06:24
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes és buta vagy sőt iritálo az hogy te gyereket vártál attól még nem ált meg a barátaid élete .
2019. aug. 18. 07:13
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok ismerősöm gratulált privátban, ez még távolról sem feltételezte azt, hogy olyan nagyon érdekli a hogylétem, vagy a gyerekem. Simán egy kevésbé személytelen gesztus volt a privát üzenet egy ilyen helyzetben. Nem több.

S egyébként igazat adok a többieknek. Nincs sehol sem az, hogy te próbáltál volna írni neki, hívni őt. Az ilyen egyoldalú dolgot én is meguntam egy idő után

2019. aug. 18. 07:16
 28/31 anonim ***** válasza:
90%
Biztosan szenved, hogy nem kell az átmosott agyadból kipattant szopi, büfi, tejcsi, stb. unalmas gyerekdolgokat hallgatnia. Ja, nem!
2019. aug. 18. 07:22
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugye egy kamu kérdés?

Azért mert pottyantottál egy gyereket, nem te vagy a világ közepe.

Én kettőt pottyantottam és? Nem gondolom magam felsőbbrendünek senkinél. Tudod a barátság kétirányú, nem csak azt kell várni, hogy majd ő keres, hanem neked is keresned kell őt, ha fontos neked. Durva mi?

Nem gondolom, hogy most ő álmatlanul vergődik amiatt, hogy meg sem nézted az üzenetét, csak elkönyvel egy beképzelt, önmagát nagyra tartó pi.cs.ának, azt jó napot.

A bosszúállás amúgy nem vezet sehova, de ha te ettől boldog vqgy, legyél. Barátaid amúgy se sok lesz ilyen hozzaállással. Bár én sem beszélnék egy ilyen emberrel, mint te.

2019. aug. 18. 07:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom és az ilyen ostoba, buta libák szülnek. A világ megérett a pusztulásra.
2019. aug. 18. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!