Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez ciki?

Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés
Hogy nincsenek barátaim? Akik voltak mind fake friendsek voltak...
2019. aug. 13. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Szintúgy. Elvesztettem a hitemet az emberiségben :) Az emberi érzelmek átfordulnak a kapcsolatban önzéssé. Ezért is felesleges bármilyen kapcsolatot létesíteni. Maradok inkább magányos.
2019. aug. 13. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ember társas lény, van aki belepusztulna a magányba, mások jobban bírják. Szerintem nem ciki, ha átmeneti állapot. Hosszútávon káros lehet, meg ott már felmerül a kérdés hogy lehet hogy nem mindenki mással van a baj. De nem itélkezek, csak mondom hogy azért még lehet értékes barátságokat kialakítani. Hiszek benne, de most én is a te cipődben járok.
2019. aug. 13. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

He, pont hasonló helyzetben vagyok én is 😆

Vagy antiszociálisok, és képtelenek tartani a kapcsolatot, sokuk bunkó, vagy csak szimplán unaloműzésből használnak ki...

Nos, amilyen emberekkel összehozott eddig a sors, nem kínos hogy nincsenek barátaid (barátaim)

Bár haverok vannak... de akik egy számon (69) röhögnek 17 éves fejjel is...

2019. aug. 13. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Sokkal egyszerűbb barátok nélkül. Senkihez sem kell alkalmazkodnom soha, teljesen szabad vagyok.
2019. aug. 13. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Kerdezo mennyi idos vagy? Elozo valaszolok es ti?
2019. aug. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!