Melyik lenne a jobb döntés? Megjátszam magam vagy ne? L
Hány éves vagy?
Ezt igazából neked kell el dönteni,te látod a helyzetet,el tudod képzelni magadat egyedül míg be nem fejezed a sulit?
Nagyon nehéz azt az embert megtalálni akinek tényleg önmagadat adhatod, van aki egész életében keresi és soha sem találja meg de van akinek szerencséje van és azonnal megtalálja,sajnos nem vagyunk egyformák így leginkább sokan alkalmazkodnak ha nem teszik akkor ki rekesztik őket legtöbb helyen, én is magamat adom és már nem érdekel ki mit gondol rólam? Nincs arra időm hogy ilyen emberekre szánjam az időt, fogom maga és ha el akarok menni valahova akkor egyedül is el megyek, nem fogok én senkire sem várni és könyörögni mert nincs értelme, senkit sem változtatok meg mert annak sincs értelme ha akar majd magától meg változik,remélem egy kicsit segíthettem?
42 éves vagyok, saját tapasztalatból mondom, hogy bárhol is leszel az életben, smúzolni kell
több munkahelyem ment rá, mire rájöttem, hogy ugyan utálom a kávét, meg az óránkénti szüneteket, de el kell menni a kollégákkal vigyorogni és kávézni - értsd pletykálni kell mindenkiről
meglepő módon a kávét megszerettem (mondjuk, kb 3 éve nem ihatok már koffeinest XD) és én is változtam, nem mondom, hogy mindenkivel jóban vagyok, mert nagyon nem, de azért a többséggel ha nem is baráti, de elviselhető munkakapcsolat alakult ki...akik meg tényleg a barátaim lettek, azok amúgy is azok lettek volna.
de emellett javaslom, hogy keresd fel at iskolapszichológust és beszélj vele erről, sokkal könnyebbé is teheted a dolgot - nekem kb 35 évembe telt, míg rájöttem
Amúgy azok akik írták, hogy nem igaz, hogy nincs senki az osztályában aki normális lenne, meg nem velük van akkora a baj... Igazából simán meg lehet, hogy az ember kifog egy olyan osztályt, ahol tényleg nem akadnak normálisak. Pl. az én osztályom nagy része is már nagyban iszik, cigizik, azt hiszik ettől menők. Na, nem mindenki akar barátkozni ilyenekkel.
Nem is kell feltétlen puszipajtásnak lenned senkivel. Csak szimplán jó ha van valaki, akivel néha beszélgethetsz, stb. Hányadikos vagy egyébként? Ha még van jó pár éved, akkor lehet jobban jársz, ha néhányukkal megbarátkozol, hogy legalább tudj valakivel beszélgetni. Vagy akár próbálj meg osztályon kívül keresni barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!