Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha törölni akarok egy “volt...

Ha törölni akarok egy “volt barát” ismerősömet az FB-ről, gyerekes lenne megírni neki, hogy most töröllek?

Figyelt kérdés
Amúgy szerintem észre se venné

2019. aug. 10. 12:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ezt át kellene rakni a humor kategóriába szerintem. Mégis mivel vert át ha szabad kérdeznem? azzal, hogy nem úgy ugrott, ahogy te fügyültél??? Ennél csak nagyobb problémáid lesznek az életben. Mond csak elmúltál már 8 éves?
2019. aug. 10. 23:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy barátok leszünk.Erre mégsem
2019. aug. 10. 23:43
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezo, te magad vagy irtozatosan gyerekes, es az elottem valaszolók mar mindent megirtak! Őszintén, ilyen természettel még en is kerülném a kontaktot veled, megértem az ismerősödet. (Lásd:"nem válaszolt elég rendszeresen, így megutáltam".) Az egyetlen vesztes ebben a törtenetben valóban te vagy.
2019. aug. 16. 17:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Hagyjatok már békén,nem értem miért rúg belém mindenki
2019. aug. 16. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Fel sem merül benned, hogy talán nem te vagy az "ártatlan"?? Nézz már magadba ember!! Mi nem bántani akarunk téged, de basszus vedd már észre magad. Most durva leszek, nem bántásból, csak őszinteségből: Egy hisztis, sértődékeny, gyerek vagy.
2019. aug. 16. 23:11
 16/18 A kérdező kommentje:
MI barátok voltunk és egyszer csak bunkó lett.Ez az ő hibája,nem az enyém.Én kedves voltam és a barátja akartam lenni
2019. aug. 16. 23:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Úgy látszik menthetetlenül HÜLYE vagy, úgy hogy feladadom. (de nagyon remélem, hogy csak troll vagy)
2019. aug. 17. 08:58
 18/18 A kérdező kommentje:
B+ én barátkozni akartsm vele,ő hagyott itt.Hazudott.Azt mondta barátok vagyunk.Nincs egy barátom se,utálom sz embereket
2019. aug. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!