Miért sértődött meg a barátom? Én csak elismerő megjegyzést akartam tenni.
Figyelt kérdés
A legjobb barátommal óvodás korunk óta vagyunk barátok. Együtt jártunk ált isibe, gimibe, főiskolára. Tegnap bemutatta az új csaját. Amikor a csaj elment a mosdóba (egy pizzériában voltunk hármasban), akkor ezt mondtam: - Jó kis kebles csaj, jó az ízlésed. - A barátom ekkor sértődött szemekkel nézett rám, s utána az este folyamán csak a csajának beszélt. Búcsúzáskor is elég hideg volt. Miért?2019. aug. 4. 14:55
11/14 anonim válasza:
*Márminthogy nem arra figyeltél fel, hogy aranyos lány, hanem hogy dögös. Vagy hogy te is szemet vetettél rá , és mondjuk lehet, hogy pl arra gondolt, hogy mi van, ha "egész nap igazából le se vetted a szemed a "csaja" melleiről.
1. mert ne bámuld a melleit; ő teljes egészében úgy ahogy van , értékes; és nem illik pl eleve szemeket guvasztani (más, az ő csajára meg pláne nem)
1,5. Meg hogy ne képzelj dolgokat magadnak a testével, mint pl szeretkezés, és főleg ne tekintsd "tárgynak"
2. mert ő csaja.
12/14 anonim válasza:
Lehet,hogy csak
nem kérte a véleményedet az ízléséről.
Hogy pl ne helyezd magad "fölévalónak".
13/14 anonim válasza:
Szerintem szimplán csak értelmesebb mint te és nem volt kiváncsi arra hogy a nője mellét stírölted. Esetleg ő többet lát abban a lányban mint ami neked eljut a kis tudatodig
14/14 anonim válasza:
Talán mert sértő? Nem beszélünk így a másik emberről, pláne, ha a barátunk párja. Lekezelő és ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!