Milyen gyakran érdemes írni egy internetes (gyk-s) levelezőtársnak?
Figyelt kérdés
Attól félek,hogy ha túl sokat írok neki,akkor idegesíteni fogom.Szóval most csak naponta 1x írok neki a biztonság kedvéért.
Nincsenek barátaim,nem akarom elveszteni
2019. aug. 2. 00:17
1/12 anonim válasza:
Szerintem emiatt kár aggódni. Ha idegesítené a sok válaszolgatás, akkor max. nem válaszolna gyorsan. Mármint, hiába írsz neki egy levelet reggel, ő dönti el, mikor válaszol rá. Ő dönti el, hogy válaszol rögtön, vagy este válaszol. Nem tudom érted-e, hogy mit akarok mondani. A lényeg az, hogy emiatt ne aggódj szerintem. :)
2/12 anonim válasza:
Ha idegesítetted volna nem válaszol vagy letilt. Akkor írj ha van mondandód.
3/12 anonim válasza:
Pfff...mi az, hogy "biztonság kedvéért"??? :D Totál úgy csinálsz, mintha muszáj lenne valakinek x mennyiségű üzenetet küldened meghatározott időnként. Egyáltalán nem kötelező semmi sem, akkor írj neki, ha van valami mondandód a számára, nem kell ezen a piszlicsáré dolgon ennyit parázni.
4/12 anonim válasza:
Amilyen gyakra kérdéseket látsz kirakva és fontos, hogy csak szexuális témával, vagy trágár szavakkal illesd a többieket mint é...desmézes, vagy v..útrajongó. 😂
5/12 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy neki mi lenne a jó, mert lehet, hogy ő is arra vágyik, hogy írjanak neki. Vagy nem.
6/12 anonim válasza:
Azért ne éld bele magad annyira.
7/12 anonim válasza:
nekem é....desmézes nem írt még trágár dolgot. csak olyanokat szokott hogy szeretne barátkozni, vagy szeretne barátság extrákkal kapcsolatot :D sosem válaszoltam neki.
a vagyönőr durvábban viselkedik :D
8/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne beszélgetni vele gyakrabban,csak félek hogy idegesítem és itthagy
Ja ez az édesmézes gyerek folyton rámír hogy beszélgetni akar,de válaszra már nem méltat.
A vagyonőr jófej lehet,vele még nem találkoztam.
2019. aug. 2. 12:03
9/12 anonim válasza:
nagyon jófej a vagyonőr :D naponta ezer ugyanolyan kérdést ír ki, és ha nem olyan válaszolsz neki amire számít akkor nagyon trágár szöveget kapsz tőle priviben. rendes :)
10/12 A kérdező kommentje:
Én is vagyonőr lettem volna :/ csak nem vettek fel az egyetemre
2019. aug. 2. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!