Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ennyi ido utan erdemes irnom...

Ennyi ido utan erdemes irnom neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Meg tel vegen egy bulin tobbet ittam a kelletenel es egy ismerosomet (volt baratom baratja) kellemetlen helyzetbe hoztam

Sokaig bantott a dolog de a baratnom jol ismeri ezt a sracot (egyutt voltak egy ideig) es azt mondta nem kell ezzel foglalkoznom meg remeltem hogy osszefutunk valahol es megbeszelhetjuk nem uzenetbe kell leirnom neki

De ez nem tortent meg es azota is bant a dolog bar valoszinuleg tulreagalom de van egy kenyszeres megbeszeles maniam ugyhogy orulnek neki ha bocsanatot kerhetnek tole

Szerintetek mar keso vagy esetleg kinos lenne neki most irnom hogy ezzel meg tartozom es hogy ne haragudjon?

2019. máj. 20. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Sosincs késő semmihez. Ha úgy érzed, ettől emgkönnyebüla lelkiismeret, írj neki, persze.
2019. máj. 20. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem késő
2019. máj. 20. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Sose értettem, hogyan lehet ennyi ideig stresszelni egy ilyen apróságon, szerintem ő már nem is emlékszik az egészre. Ettől függetlenül ha könnyít a lelkeden az, hogy írsz neki, akkor nincs vesztenivalód, hajrá! Még a végén becsavarodsz, annál még az is sokkal jobb ha esetleg hülyének nézne (amit kétlek).
2019. máj. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!