Vajon miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Együtt nőttünk fel, 6 évig legjobb barátnők voltunk azonban előtte is ismertük már egymást. Barátságunk utolsó 1-2 évében már nem volt olyan szoros a kötelék,mint előtte ugyanis elváltak útjaink,kevesebbet találkoztunk,beszéltünk és találtunk új barátokat,vagyis inkább ő. Ebben az utolsó 2 évben már csak én küzdöttem az egész barátságunkért,de egy idő után feladtam. Próbáltam még utoljára beszélni vele,de egyértelmű volt hogy neki már nem fontos ez az egész így hát elengedtem. 1 évbe telt,hogy túllendüljek a dolgon,és lelkiekben már az utolsó 2 évben is erre készítettem magam,hiszen láttam mi lesz a sorsa ennek a barátságnak. Lassan másfél éve nem beszéltünk,nem találkoztunk. Az utóbbi 1 hónapban azonban a semmiből elkezdte lájkolgatni a dolgaimat,felköszöntött a szülinapomon amit az összeveszésünk után nem tett meg,csak a mostaninál ráadásul egy olyan szöveggel amivel régen köszöntöttük fel egymást. Azelőtt nem írt se szülinapomkor,se névnap se semmilyen alkalomnál és még csak nem is lájkolt. Vajon miért kezdte el ezt? Ha szeretet volna beszélni akkor írt volna privátban,jól gondolom?2019. júl. 29. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!