Az orvosom elköltözött, már nem tudok már hozzá járni. Ha érd. Felőle e-mailben (hogy van, milyen az új munkahely stb. ) nem értené félre?
Figyelt kérdés
Normális beteg-viszony kapcsolat volt, nem volt különösebben közvetlen, korombeli, mindketten fiatalok vagyunk.2019. júl. 29. 10:42
1/6 anonim válasza:
ha nem volt közvetlen, akkor igen
4/6 anonim válasza:
Az orvosok nem szeretik az ilyet. Fiatal nő orvosoktól hallottam, hogy ha kiteszik a névtáblájukat, akkor egy műszak után ha felmennek Facebookra, többen is ismerősnek jelölték őket.
5/6 anonim válasza:
Kérdező akarsz tőle valamit, vagy nem? Ha nem, akkor csak annyit írj, hogy nagyon szépen köszönöd a munkáját, nagyon meg voltál vele elégedve, sok sikert kívánsz stb.
6/6 A kérdező kommentje:
Ötösnek köszi! Férfiként nem az esetem, mint ember nagyon megkedveltem, szimpatikus.
2019. júl. 31. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!