Mért álmodom folyton ezt?
Hónapok óta elkezdtem álmodni arról, hogy az egykori barátnőmmel újra jóban leszünk.
Röviden a barátságunk története: Jól megvoltunk 9. év elején kb 1 vagy 2 hónapig, aztán ő azt mondta, hogy más barátokat is akar. Próbáltam alkalmazkodni, de az új barátnő el akart takarítani az útból én pedig feladtam. Lehordtam szegény barátnőmet mindennek facebookon hirtelen felindulásból. Azóta úgy szégyellem magam, es nem mernék odamenni hozzá, főleg hogy azóta eltelt 2 év és van egy csomó új barátja. Az első es a második álmomban kibékültünk, aztán a 3.ban veszekedtem az új barataival, bocsánatot kértem, majd megint barátok lettünk. Nem is értem. Már 2 éve lassan hozzá se szólok, de mégis megmaradt bennem ez a barátság főleg hogy azóta nem volt igazi barátom.
"de mégis megmaradt bennem ez a barátság főleg hogy azóta nem volt igazi barátom."
Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!