Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gáz ha egy lánynak csak fiú...

Gáz ha egy lánynak csak fiú barátai vannak, és nem igazán bírja a legtöbb lányt?

Figyelt kérdés

2019. júl. 25. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az engem is felcsesz, amikor a különleges hópehely szindrómások úgy beszélnek, mintha fiúsnak lenni egyenlő lenne a felsőbbrendűséggel, vagy mintha két nő között nem létezhetne valódi barátság (pedig én sem vagyok kimondottan nőies jelenség). De az, hogy kivel vagy jóban, nem hinném, hogy tartozik bárkire is rajtad kívül.
2019. júl. 25. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:

A fiú barátokkal önmagukban nincs semmi baj (vagyis majd meglátod, ne kiabaljuk el) de az gáz, hogy így velekedsz a többi lányról.

Hány éves vagy egyébként?

Tizen-...?

2019. júl. 25. 17:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy emiatt különlegesnek vagy felsőbbrendűnek tartom magam
2019. júl. 25. 17:48
 14/18 A kérdező kommentje:

"de az gáz, hogy így velekedsz a többi lányról."

Gázak a tapasztalataim?

Amúgy a korom mit számít?

2019. júl. 25. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Valóban nem írtad, de attól még sok ilyen lány van, aki így gondolkozik, ill. ilyesmi álnaiv kérdéseket tesz fel (akár itt, akár a való életben), aztán várja a dícséretet a nőgyűlölő kanoktól, h ő mekkora király ezért. Eközben az ilyen lányok min. fele igazából csak nem nőtt még ki abból a korszakából, amikor felfedezi, h pusztán női mivoltának köszönhetően rengeteg random farkat fel tud állítani maga körül, és akkor ő még ezt dícséretnek meg bóknak veszi, simogatja az egóját, mintha vmiféle teljesítmény lenne ez részéről... ezért ösztönösen pasikkal veszi körül magát, és még saját magának is behazudja, h ők barátok, miközben nyilvánvalóan csak azért lebzselnek a közelében, mert megdugnák...
2019. júl. 25. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan.

2019. júl. 25. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Régebben nekem is sok fiú barátom volt, utána felnőttem, elköltöztem - új ismerősök, új barátok...és rájöttem hogy ebben a korban már nincs fiú-lány barátság. A legtöbb azért kedves/barátkozik mert dugn1 akar.

10-ből 1 aki tényleg csak haverkodna

2019. júl. 25. 18:12
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 a pont
2019. júl. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!