Milyen játék lehet ez? Az utcán egy csoport ember körben állnak és nyomkodják a telefont.
Figyelt kérdés
Amikor panelban laktam rendszeresen láttam, hogy a parkolóba állnak az emberek (10-15 ember) és nyomkodják a telefont és játszanak valamivel,de valamikor folyamatosan érkeztek a meglévő csoporthoz és ma is láttam, amikor mentem haza, hogy az utcán ugyan ezt csinálják, de voltak 20-an is, nők, gyerekek, férfiak és mindenki a telefonját nyomja. De ilyen tök random helyen fordul elő, mint a parkoló vagy a járda mellett, szóval biztos hogy helyhez kötött játék. Esetleg pokemon go, de azt csak egyszer lehet elfogni, de ők sokáig ott állnak. Szóval fogalmam sincs mi ez.2019. júl. 17. 21:58
2/7 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem volt wifi, mert ismerem azokat a helyeket, szóval nem a wifi miatt voltak ott.
2019. júl. 17. 22:08
3/7 anonim válasza:
Véletlenül nem laptop van a kezükben, és valami táblázatokat nézegetnek?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Telefon és nem láttam mit ügyködnek
2019. júl. 17. 22:34
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valamiféle bázispontokon állnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!