Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen játék lehet ez? Az...

Milyen játék lehet ez? Az utcán egy csoport ember körben állnak és nyomkodják a telefont.

Figyelt kérdés
Amikor panelban laktam rendszeresen láttam, hogy a parkolóba állnak az emberek (10-15 ember) és nyomkodják a telefont és játszanak valamivel,de valamikor folyamatosan érkeztek a meglévő csoporthoz és ma is láttam, amikor mentem haza, hogy az utcán ugyan ezt csinálják, de voltak 20-an is, nők, gyerekek, férfiak és mindenki a telefonját nyomja. De ilyen tök random helyen fordul elő, mint a parkoló vagy a járda mellett, szóval biztos hogy helyhez kötött játék. Esetleg pokemon go, de azt csak egyszer lehet elfogni, de ők sokáig ott állnak. Szóval fogalmam sincs mi ez.
2019. júl. 17. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos ott volt ingyen wifi
2019. júl. 17. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nem volt wifi, mert ismerem azokat a helyeket, szóval nem a wifi miatt voltak ott.
2019. júl. 17. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem laptop van a kezükben, és valami táblázatokat nézegetnek?
2019. júl. 17. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Telefon és nem láttam mit ügyködnek
2019. júl. 17. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valamiféle bázispontokon állnak
2019. júl. 17. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg Pokémon GO.
2019. júl. 17. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:
ingress?
2019. júl. 18. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!