Ezt most akkor mire jó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden a történet annyi,hogy minimum 1 éve használom az instagram-ot.Pár hónapja feltűnt,hogy 2 naponta valami számomra ismeretlen női profilok rakosgatnak be engem,meg még jópár fiókot (olyan 30-40-et) egy csoportba,ahol egy üzenet van mindig,mégpedig az,hogy szeretne meztelen képeket mutatni magáról.Ezeknek a fiókonak általában 1 követője sincs,1 képük sem,meg 1 embert sem követnek,a profilképük meg mindig egy pixeles netről szedett sz@r.Csak mellékesen: lány vagyok.Alapjáraton nem idegesítene,ha nem 2 naponta történne ez,mert már minimum 20 ilyen fiókot letiltottam.Fogalmam sincs miért engem szúrnak ki,alig használom az alkalmazást,inkább tudományos oldalakat követek,még képem sincs.Szóval dióhélyban a kérdés: Miért csinálják ezt?Mit akarnak evel elérni? Meg miért pont engem cseszegetnek evel?2019. jún. 26. 11:29
1/2 A kérdező kommentje:
Szokott ilyen mással is történni? Titeket szoktak ilyen csoportokba berakni?
2019. jún. 26. 11:32
2/2 anonim válasza:
Szia, velem a csoportos eset egyszer történt, de amúgy üzeneteket folyamatosan kapok. Egyébként ezek csak botok, nem igazi emberek állnak a fiókok mögött. Jól is tetted, hogy tiltottad őket, mert nagy eséllyel vírusos linkeket küldözgetnek. Sajnos mást nem lehet ezzel tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!