Projektor vasarlasakor mire kell figyelni?

A legjobb képet sötétben tudod elérni, azt is úgy, ha nem fehérek a falak, mert felerősítik a fényt, hiába van sörét, főleg eg kisebb helységben. A 4. Projektoromat nyúzom, de izzót még egyikben sem cseréltem, mert addigra eladtam őket. Természetesen függ, hogy mennyit megy, de nem olyan könnyű 3000 órát beletenni.
Nekem kicsit erősebb szürkék a falak, régebben csináltam egy fekete fallal egy moziszobát, ott volt a legkontrasztosabb a kép, de az egy másik ház volt. Én a DLP-t javasolnám 200-250 körül kapsz már fullHD-t, talán ennek a legtermészetesebb a színe meg a feketéi is jók. Én inkább olyan márkát választanék, aminek nagyobb múltja van projektorok terén. Infocus, Optoma, Benq, Panasonic, , ami elérhetőbb. Nekem Benq w2000 van, elégedett vagyok vele, nappal is élvehető a képe nem kell teljesen besötétíteni.
Esetleg figyelj a zajazintre, ne legyen nagyon magas, minimum FHD felbontás legyen, fényerő 1800 felett. Nagyon sokat számít a környezet, ezt vedd figyelembe, ha esetleg élőben van lehetőség kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!