Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tévé okosítóra van szükség?...

Tévé okosítóra van szükség? Vagy valami másra?

Figyelt kérdés

Buta (hagyományos lapos) tévén szeretnénk Twich-et és Youtube-ot nézni. Az lenne a lényeg, hogy a telefont tükrözze, ha nem tudna semmi mást, csak rá lehetne küldeni a tévére a telefonon elért tartalmat, elég lenne.

Ráadásul iphone-nal lenne használva, ami ne tudom, kompatibilis-e az androidos tv okosító eszközökkel.

Mit kellene vennem, ami nem túl drága, vagy milyen megoldást lehetne alkalmazni?

Pc-t nem szeretnék bevonni, asztali pc-t nem is használok és nem szeretnék emiatt működtetni egyet.

2019. jún. 28. 08:29
 1/10 Wadmalac ***** válasza:

[link]

Sajnos minden ennél olcsóbb nem Apple megoldás meglehetősen korlátosan tudja, amit kéne.

Ez van, ezt nem értik sokan, akik Iphone mániákusok, ez a telefon az árával olyan embereknek van kitalálva, akik fájdalommentesen tudják megvenni mindazt az egyéb perifériát is, ami kell egy teljes funkciójú használathoz.

Androiddal meg még a százforintos alumínium serpenyő is kompatibilis.

2019. jún. 28. 09:16
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én is ismerem. Annyit nem ér, akkor más megoldás kell.

De okostévére pl gond nélkül felcsatlakozik az iphone...

2019. jún. 28. 09:21
 3/10 Wadmalac ***** válasza:

Persze, ha mindkét készülék rendelkezik a megfelelő appal, akkor igen.

Itt viszont hardver-protokoll-kapcsolat kell, hiszen a tévén nincs átviteli szoftver.

Egy esetleges alternatíva a kábeles kapcsolat.

[link]

2019. jún. 28. 10:21
 4/10 Wadmalac ***** válasza:

Na ehhez mit szólsz?

[link]

2019. jún. 28. 10:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Hmmm... nem rossz ötlet egyik sem.

Inkább veszek egy okostévét, kínlódás ez.

Köszönöm a válaszokat.

2019. júl. 1. 10:43
 6/10 Wadmalac ***** válasza:

De akkor IGAZI okostévét vegyél. LG, Sony, Samsung.

Csak elrettentésként, a Thomson állítólagos okstévéje nem tud képernyőtükrözést, böngészője képtelen az oldalakba ágyazott videókat futtatni, csak a saját telefonos appja által felismerhető videókat hajlandó lejátszani a teló tárhelyéről, mkv-t nem ismeri fel, a régebbi 720 p avi fájlokban meg csúsztatja a képet-hangot, aztán kifagy, 108 p-t át sem viszi.

Appboltjában meg nulla felhasználási értékű pár vacak van csak.

Egyetlen dologra képes normálisan, csatlakozatva a youtube appban képes videókat átvenni és lejátszani, akár playlistezni is.

A többi "noname" okostévét nem próbáltam ,de már ez az egy óvatosságra késztet.

2019. júl. 1. 11:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Ezt jó, hogy írtad, mert pont tegnap óta vakargatom a fejem, hogy meg merjek-e venni egy Telefunken okostévét. Az pont az a kategória, amiről írsz, mert úgy tudom, a Telefunken tulajdonképpen Thomson. Használtan találtam most egy eladót, 42-es méret 45 ezerért. Az ára csábító.

Ebben a méretben LG, Samsung okostévé még használtan is 70 ezernél kezdődik.

Én is ettől tartottam, hogy gond lesz a képernyőtükrözéssel...

2019. júl. 3. 08:13
 8/10 Wadmalac ***** válasza:
Érdemes típusra rákeresni, hátha van róla netes teszt, így kiderülhetnek az ilyen turpisságok.
2019. júl. 3. 09:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Inkább hanyagolom, mert én is csak a Samsungban és LG-ben bízom, nagyon nehéz egyébként Telefunken-ről bármi infót találni.
2019. júl. 3. 09:26
 10/10 lali51 ***** válasza:
Nem jók az okos tv-k. Ötéves Samsung smart tv-men már csak a YouTube alkalmazás megy , többit folyamatosan letiltják.Most veszek egy tv okosítót mecool km 9 tipusút.
2019. júl. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!