Tévé okosítóra van szükség? Vagy valami másra?
Buta (hagyományos lapos) tévén szeretnénk Twich-et és Youtube-ot nézni. Az lenne a lényeg, hogy a telefont tükrözze, ha nem tudna semmi mást, csak rá lehetne küldeni a tévére a telefonon elért tartalmat, elég lenne.
Ráadásul iphone-nal lenne használva, ami ne tudom, kompatibilis-e az androidos tv okosító eszközökkel.
Mit kellene vennem, ami nem túl drága, vagy milyen megoldást lehetne alkalmazni?
Pc-t nem szeretnék bevonni, asztali pc-t nem is használok és nem szeretnék emiatt működtetni egyet.
Sajnos minden ennél olcsóbb nem Apple megoldás meglehetősen korlátosan tudja, amit kéne.
Ez van, ezt nem értik sokan, akik Iphone mániákusok, ez a telefon az árával olyan embereknek van kitalálva, akik fájdalommentesen tudják megvenni mindazt az egyéb perifériát is, ami kell egy teljes funkciójú használathoz.
Androiddal meg még a százforintos alumínium serpenyő is kompatibilis.
Igen, ezt én is ismerem. Annyit nem ér, akkor más megoldás kell.
De okostévére pl gond nélkül felcsatlakozik az iphone...
Persze, ha mindkét készülék rendelkezik a megfelelő appal, akkor igen.
Itt viszont hardver-protokoll-kapcsolat kell, hiszen a tévén nincs átviteli szoftver.
Egy esetleges alternatíva a kábeles kapcsolat.
Hmmm... nem rossz ötlet egyik sem.
Inkább veszek egy okostévét, kínlódás ez.
Köszönöm a válaszokat.
De akkor IGAZI okostévét vegyél. LG, Sony, Samsung.
Csak elrettentésként, a Thomson állítólagos okstévéje nem tud képernyőtükrözést, böngészője képtelen az oldalakba ágyazott videókat futtatni, csak a saját telefonos appja által felismerhető videókat hajlandó lejátszani a teló tárhelyéről, mkv-t nem ismeri fel, a régebbi 720 p avi fájlokban meg csúsztatja a képet-hangot, aztán kifagy, 108 p-t át sem viszi.
Appboltjában meg nulla felhasználási értékű pár vacak van csak.
Egyetlen dologra képes normálisan, csatlakozatva a youtube appban képes videókat átvenni és lejátszani, akár playlistezni is.
A többi "noname" okostévét nem próbáltam ,de már ez az egy óvatosságra késztet.
Ezt jó, hogy írtad, mert pont tegnap óta vakargatom a fejem, hogy meg merjek-e venni egy Telefunken okostévét. Az pont az a kategória, amiről írsz, mert úgy tudom, a Telefunken tulajdonképpen Thomson. Használtan találtam most egy eladót, 42-es méret 45 ezerért. Az ára csábító.
Ebben a méretben LG, Samsung okostévé még használtan is 70 ezernél kezdődik.
Én is ettől tartottam, hogy gond lesz a képernyőtükrözéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!