Xmax kérdése:

Kinek van LG tvje?

Figyelt kérdés

Tévé vásárlása előtt állok. LG 32LK6200PLA 32" Smart LED Full HD Televíziót néztem ki. 32 colosat tudok venni, ekkora fér el. Akinek ilyenje van, mi a tapasztalata? Szép a képe, jól működik?

Ha más fajtád van ilyen méretben, milyen és mik a tapasztalataid? Van benne wifi? Wifi miracast? :)

A válaszokat előre köszönöm!

2019. jún. 22. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Igen, jó az LG de a Samsung is és persze az összes többi is. Remélem, hogy tudtam segíteni.
2019. jún. 22. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát általánosítást kaptam. Igen, tudom hogy jók, de jók között is vannak még jobbak. Minden tv más és más miként adja vissza az adott képet. Erre lettem volna kiváncsi, hogy ez milyen. ^^
2019. jún. 22. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Ismerosi korben az LG tv-kkel volt a legtobb gond. Gondolom ez nem szabaly, de szemely szerint en biztos nem vennek. Szemelyes sorrendem: Sony, Sharp, Samsung.
2019. jún. 22. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk van LG tv semmi baja nincs ,de van egy 4k full hd révén ami wifis okos tv medion az aldibol na anak tényleg szép képe van .és jó hangja

De a samsungnak is szép képe van full hd

2019. jún. 23. 07:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két goldstar tv-m is van, (Ugye mindenki tudja, hogy az LG az a lucky goldstar rövidítése). Szóval a Goldstar tv-im lassan 30 évesek, de még mindig mennek! Szerintem nem rossz márka a Lucky Goldstar.
2019. jún. 23. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!