Olyanok válaszát várom akiknek Gaba márkájú tvje van. Mik a tapasztalatok mióta van meg, hogy vált be? Lehet, hogy olcsó húsnak híg a leve?
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 12:39
1/3 Mansour válasza:
Nagyon régen (több mint 10 éve) volt ilyen márkájú monitorom, az elég vacak volt. Nem tudom, hogy most milyen tv-ket gyárt, de én nem kockáztatnám meg. Pár ezerrel többért lehet már kapni Philipset. A 10 éves Philips tévénk kifogástalanul működik, szép a képe.
2/3 anonim válasza:
Akkor az én válaszom nem várod, mert nincs Gaba TV-m.
Csak javítottam párat a szervizemben, de azok képcsövesek voltak többnyire. Noha rémlik LCD is, de írhattál volna típust inkább.
3/3 anonim válasza:
Kettő év alatt négyszer volt szervízbe a tévém. Szeptember 3 án letelt a kitolt garanciám. A TV ma ismét elromlott. Ugyanaz a jelenség mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!