Felpúposodik/felpúposodott a laptopom?
Egy pár hónapja volt szervizben a gépem, és kicsivel arra hogy visszakaptam észrevettem, hogy a touchpad kicsit kijött a helyéről. Nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam talán megsérült vagy valami, nagy gond nem volt vele azon kívül hogy nehezebben lehetett használni (de ez nem zavart, mivel egeres vagyok).
Az utóbbi időben viszont egyre jobban és jobban feljött, kijött a helyéről. Fura volt, de mivel nem nagyon használom, nem zavart.. gondoltam talán rosszul lett belerakva miután összedzerelték, és kezdo elengedni, majd visszaviszem, ha kezd nagyon lejönni.
Most viszont amikor ránéztem eszembe jutott, hogy ugyan mi a fenétől jönne le csak úgy? Pláne, hogy igazából a bal oldal akar csak lejönni. Szemmagasságba emeltem mert ekkor már gyanakodtam arra, hogy talán valami meghajlott vagy púpos, és megláttam. Egy jó fél centi magas púp van a touchpad bal oldalán, nagyjából a touchpad közepénél ér véget. Úgy látom, a billentyűzetig már nem ér el.
Felülnézetből nem nagyon látszik, mondjuk most már látom, hogy tudom mit keresek.
Mi van azon a részen a laptopban? Miért púposodhat fel?
Lehet ennek köze ahhoz, hogy a gépem lassabb, nehezebben indít el programokat, nehezen tölt be?
Természetesen el fogom vinni szervizbe, csak kíváncsi vagyok, mi is lehet ez. Még nem találkoztam ilyennel, nem is hallottam hasonlóról.
(Bocsánat az elírásokért, telefonról pötyögök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!