Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Írjátok legyszi. Az autórádió...

Írjátok legyszi. Az autórádió bekötését egy mezei, egyszerű autós meg tudja csinálni?

Figyelt kérdés

A régi autórádióm suhog, zúg, csak egyedül a helyi adót fogja, pedig korábban minden adó bejott rajta.Mar antennát is cseréltem az autó tetején. Teljesen feleslegesen.

Létezik hogy magát az autó rádiót kell cserélni?

Látok egy soklábu, sokszínű kábelt és egy vékony, fehér műanyag pöcökkel, ami a rádióhoz csatlakozik.

De ismerősöm azt mondja, hogy az autó tetején lévő antenna alján, ott van egy jelerósítő. De ahhoz én nem tudok hozzá ülni. Írnátok ötletet, mi lehet a baj??

Zúg, sistereg, gyenge a vétel.

2019. jún. 17. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

[link]

Ott mindenre választ kapsz.

2019. jún. 17. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Az antennakábelt kellene végignézni. Az a vékony fehér lesz az. Lehet, amikor az antennát cserélted, az leeshetett, és nem érintkezik. Belül van, valszeg a kárpit alatt.
2019. jún. 17. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

Mar antennát is cseréltem az autó tetején. Teljesen feleslegesen.

Akkor még cserélhetsz rádiót is, teljesen feleslegesen, ha nem változtatsz a hozzáállásodon.

Előbb a régi rádióba dugj be valami hosszú vezetéket, ami az antennát a teszt kedvéért helyettesíti. Ez a drót érjen fel a szélvédő tetejéig, vagy az autón kívülre, a karosszéria árnyékoló hatását elkerülendő.

Ha van külön antennaerősítő, az tápfeszültséget is igényel, azt is ellenőrizni kell, meg az erősítő működését is.

Hobbielektronika oldalát addig kerüld, amíg tudod, szemét kiskirályok tanyája.

2019. jún. 17. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

"Mar antennát is cseréltem az autó tetején. Teljesen feleslegesen."

Véletlenül lemaradt az idézőjel, ezt természetesen a kérdésből másoltam.

2019. jún. 17. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Ne törődj vele, kidobták trollkodás miatt a hobbielektronikáról, azóta mindenhez odaírja, hogy ott nem segítenek. :D Nekem viszont eddig mindenben segítettek, neked is fognak.
2019. jún. 18. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Ebből is látszik, hogy hazudsz, hiszen nem is állítottam, hogy nem segítenek.

Nem a segítőkkel van a gond, hanem a basáskodó kiskirályokkal, meg a trollokkal is.

Segíteni én is segítettem, amíg nem voltak velem szemetek.

2019. jún. 18. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Szépen megy le a százalékod báttya! :D Múltkor még 76 voltál, itt is elkezdtél trollkodni? :D De annyira jó látni, hogy egy szimpla link beillesztésével mindig előjön a hisztid és az összeesküvés-elméleteid, nem semmi fazon lehetsz! :D
2019. jún. 18. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne röhögtess, ha ismered ezt az oldalt, akkor tudhatnád, hogy ez természetes. Itt mindig vannak sunyiban megbúvók, akik leminősítenek bárkit, csak a saját sötétségük okán.

Engem meg nem a minősítés érdekel.

Mit gondoltál, ez valami tanulmányi verseny, ahol a százalék az Isten és aki jót akar, nem mer szólni?

Nem jelent semmit, mert amikor butaságot látok, beszólok neki, leminősít, ilyen előfordul. De azt "megérdemlem", hiszen tudtam előre, hogy ez lesz.

Amikor a fizikát pontozzák le, nyilvánvaló tényeket, az sokkal érdekesebb.

Meg amikor úgy adok át tapasztalati tudást (mint a tanulóimnak is szoktam, offline), amiért elvileg megbecsülés járna, itt meg leminősítik, az már szinte aljasság is, szerintem.

Buták között ellenpólus az okos, sok buta könnyen le tud pontozni.

De a buta attól még nem lesz okos.

2019. jún. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!