Valaki tud segíteni egy elektromos gitárral kapcsolatos technikai kérdésben?

Figyelt kérdés

Van egy Vox Pathfinder 10-es erősítőm, egy Boss DS-2 pedálom és egy Cort X-2 gitárom. Van egy gitár technika amit nagyon szeretek használni, nem tudom hogy pontosan mi a neve, de úgy néz ki hogy a húrokat a nyakon elnémítom és a pengető élével végig karcolom őket a hangszedő fölött.

Amíg csak az erősítő torzítását használtam, remekül jött a csikorgó hang, de a pedálon nem tudok olyan beállítást találni hogy ugyanezt elérjem. Sokkal tompább.

Valaki akinek volt már hasonló problémája, hogy sikerült megoldani?

2019. jún. 17. 20:05
 1/2 anonim válasza:
Nekem Boss DS-1 pedálom volt, és nem voltak ilyen gondjaim. Nem tudom miért tompább nálad.
2019. jún. 18. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Gain szint lehet szerintem a probléma kiváltó oka. De próbálgasd az összes variációt.
2019. jún. 20. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!