Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Videókártyat nem ismeri fel...

FleX26 kérdése:

A Videókártyat nem ismeri fel a monitor. Valaki?

Figyelt kérdés
Ma újra pasztáztam a videókártyám és azota nem ismeri fel a monitor... most volt először pasztázva házilag.. egy GeForce GTX 750 Ti-ről van szó.Mi lehet a probléma?

2019. jún. 15. 21:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9 igen reá van csatlakoztatva minden. Csak nem értem hogy egy sima pasztázás után hogy sérülhetett meg...
2019. jún. 17. 09:16
 12/18 anonim ***** válasza:

A javaslat még mindig az hogy kérj kölcsön egy monitort.

Vagy a tiéd próbéld ki másik eszközzel.

Esetleg csatlakoztasd az alaplapira ha van.

2019. jún. 17. 11:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Van 2 monitorom kipróbáltam és egyikkel sem müködik...
2019. jún. 17. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
ugy sérülhetett meg hogy a gpu sokkal sérülékenyebb, mint a mai procik, ahol a konkrét lapkát az IHS védi. Lehet hogy túlságosan leszorítottad, vagy olyan pasztát használtál, ami vezető, és nem kívánt helyre jutott. Megpróbálhatod másik pcie slotban is, ha van a lapodon, de ha még így sem jó, akkor szedd szét újra, alaposan takarítsd meg alkohollal, és nézd meg, nincs-e bármi elváltozás (esetleg közvetlen a letakarított gpuról tehetnél fel képet). Ha nincs akkor egy új pasztázás talán megoldja, bár elég kicsi a valószínűsége.
2019. jún. 17. 18:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Újra pasztáztam de semmi... talán nem megfelelő pasztát használok? A paszta amit használok TG-2 Thermal Grease a neve.
2019. jún. 20. 06:39
 16/18 anonim ***** válasza:

" talán nem megfelelő pasztát használok? "

Nem megfelelő módon használod.

Egyébként már az be tud tenni a kártyának, ha kap egy kis statikus töltést.

Használtál ESD felszerelést?

Pl. ilyet:

[link]

2019. jún. 20. 07:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem használtam.
2019. jún. 20. 10:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem annak annyi.. bedöglött... köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni!!!
2019. jún. 20. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!