Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Videókártyat nem ismeri fel...

FleX26 kérdése:

A Videókártyat nem ismeri fel a monitor. Valaki?

Figyelt kérdés
Ma újra pasztáztam a videókártyám és azota nem ismeri fel a monitor... most volt először pasztázva házilag.. egy GeForce GTX 750 Ti-ről van szó.Mi lehet a probléma?

2019. jún. 15. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
Mi az, hogy a monitor nem ismeri fel? A gép megy, fut a windows, csak nem látod a képet, mert azt írja a monitorod, hogy unknown display adapter?
2019. jún. 15. 21:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Eleve rossz a kérdés.

A monitorban van egy EEPROM, ami a DDC-infót tartalmazza, amit a videókártya kiolvas I2C-buszon keresztül (két szál vezeték a kábelben).

A DDC-infó pedig a típust, a támogatott felbontásokat tartalmazza, abból külön megjelölten az alapértelmezett (fizikai) felbontást.

Hogy mi a gond?

Elcseszted biztos.

2019. jún. 15. 21:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Előbb kimaradt a lényeg, ha nem jött volna le: a kártya ismeri fel a monitort és nem fordítva.
2019. jún. 15. 21:57
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen a gép fut a videókártya is fut csak valamiért nem akarja elfogani a monitort.. 3 eve ezen a monitoron fut a gép! Csak nem tudom mit rontottam el mivel normálisan újra pasztáztam... processzort is pasztáztam már és azzal nem volt gond...
2019. jún. 15. 22:14
 5/18 A kérdező kommentje:
Szóval az a lényeg,hogy most dugdoshatom a kábelt a videókártya bemenetébe de a monitor semmit nem érzékel.. ami eddig még nem fordúlt elő..
2019. jún. 15. 22:26
 6/18 A kérdező kommentje:
És elnézést kérek ha rosszul fejeztem ki magam... de remélem a lényeg lejött
2019. jún. 15. 22:33
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
A videókártya bemenetébe minek dugdosol monitort?
2019. jún. 15. 22:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Kérj kölcsön egy monitort.
2019. jún. 16. 06:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Én a videokártyára gyanakodnék. Első körben ami talán elég bagatell, hogy a plusz tápcsati rá van-e dugva? Már persze, ha olyan változatod van ami igényli. Venti ilyenkor is pörög, de nem ad képet. A másik lehetőség, hogy sérült a gpu, akkor viszont kuka a kártya.
2019. jún. 16. 09:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Aki a #7 választ lepontozta, annak kíváncsi lennék az érveire. :)
2019. jún. 16. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!