Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mekkora sugárzást vagy elektro...

Mekkora sugárzást vagy elektromos hullámot bocsát ki egy mp3 lejátszó?

Figyelt kérdés
Aggódom emiatt az 5G antennák miatt és joggal. De ne erre térjünk ki. Hanem arra, jobban járnék egy mp3 lejátszóval, mint ha telefonon vagy gépen hallgatnék zenét? Vagy egy ilyen kütyü is sokat bocsát ki?
2019. jún. 15. 21:12
 1/10 anonim válasza:
68%
3,6 röntgen/h
2019. jún. 15. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha az 5g miatt aggódsz, akkor már csak azt az egy kérdést kell feltenned, hogy az mp3 lejátszód csatlakozik-e az 5g hálózathoz vagy sem. És a telefonod zenelejátszás közben csatlakozik-e az 5g hálózathoz. És a pc-d zenelejátszás közben csatlakozik-e az 5g hálózathoz. Vigyázat, ezekre nagyon könnyű válaszolni.
2019. jún. 15. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Hülyeség miatt aggódsz.
2019. jún. 15. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Édes istenem :'D
2019. jún. 15. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
menekülj mert mindentől IS megdöglünk
2019. jún. 15. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy műszaki, szakmai jellegű kategória.

Nem a baromkodás és beteg elméletek helye, úgyhogy ettől megkímélhetsz.

2019. jún. 16. 07:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a hálózatot kell figyelni. Csak már olyasmit is olvastam, hogy maga az áram, szóval a mikrótól kezdve minden 5G sen fog működni. Ezt én se nagyon értem, de több oldalon is olvastam, hogy maga azt elektromos energiát is felerősítik. A sok hülyére meg nem vagyok kíváncsi köszi. Nem is tudom miért nem lehet normális választ adni...
2019. jún. 16. 12:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Az elsőtől meg annyi, hogy ez mit is jelent? Nem tudom, hogy komoly válaszoló vagy vagy sem. Mert már a többiek miatt kételkedem. Szóval kifejtenéd?
2019. jún. 16. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
A 12:22-es bejegyzésed alapján, nem hinném, hogy bárki is tudna neked megnyugtató választ írni.
2019. jún. 16. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:

# 6 válaszommal kapcsolatban megjegyezném, hogy azt nem pont a kérdezőnek írtam.

Volt itt egy ezotérikus színvonalú hülyeség, arra írtam.

Eszerint igazam lehetett, hogy nem idevaló, mert azóta törölték is.

A hozzászólásomból is törölték a # hivatkozási számot (érthető módon). Emiatt viszont úgy tűnhet, mintha a kérdésre vonatkozna, bár vonatkozhatna arra is, csak akkor esetleg másképp fogalmaztam volna.

2019. jún. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!