Hogy, hogy vannak olyan hirdetések amiben kiírják, hogy DVD lejátszó alkatrésznek? Vannak olyan alkatrészei a dvd lejátszóknak ami jó lehet valamire?

Figyelt kérdés

2019. jún. 13. 12:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Már hogyne lennének? Például:

-kondenzátor

-ellenállás

-tranzisztor

-motor

-kapcsoló

-RCA aljztat

-LED

2019. jún. 13. 13:04
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Vannak mindenféle buta eladók, akik azt hiszik, valami kincset árusítanak, amire majd buknak szervizek és szerelők.

De ez hiú ábránd.

Annyi hülye van, hihetetlen. Múltkor láttam egy jó fogást: vagy 20 db nyomógombos ócska telefon, de még ráadásul lestrapált, gusztustalan, hiányos, hibás kacatok.

Csak egyben eladó, 45 ezer Ft.

Elképesztő...

2019. jún. 13. 13:05
 3/14 A kérdező kommentje:
a drága kenyér igazodjon el rajtatok . A második író szépen megmondta,hogy Nem nincs benne ,de az első meg írta az alkatrészeit amiket fel lehetne akkor most ?
2019. jún. 13. 13:10
 4/14 A kérdező kommentje:
vagy ez irónia volt az elsőtől ? Led van dvd lejátszókban ? Nem szeretem az iróniát
2019. jún. 13. 13:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem irónia, valóban alkatrészekből áll. Mondjuk LED nem biztos, hogy van benne, esetleg vákuumcsöves kijelző. De aki konyít az elektronikához, meg szeret barkácsolni, annak valóban kincset érnek.
2019. jún. 13. 13:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Ott van pl a lemeztálca, olvasófej, előlapi panel, csatlakozók. Akinek az azonos típusú lejátszójában pont az döglött meg, de a rossz lejátszóban az pont jó, meg lehet venni a rosszat fillérekért és kicserélni. Más kérdés, hogy megéri-e. 12 ezerért már egész jó lejátszót kapni újonnan, garanciával.
2019. jún. 13. 13:39
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha valamit alkatrésznek árulnak azt jelenti, hogy azzal önmagában kakit nem érsz, csak ha bizonyos részeit átpakolod a 90%-ban működő termékbe. Mondjuk egy autó, megmozdulni lehet nem fog a motorja miatt, de ha belemennek a saját működő kocsidba átrakhatod arra az ajtót, lökhárítót stb.

Másodikkal vagyok, manapság már kopik ki a dvd lejátszók használata is, kutyának nem kell csak valaki pénzt akar belőle csinálni.

2019. jún. 13. 13:41
 8/14 A kérdező kommentje:
szoktam látni,hogy azért néha napján jófogáson is működik a dvd lejátszó hirdetéseknél az ingyenes házhozszállítás . Termék elkelt vagy a termék úton van ilyen kiírás van a hirdetés címe alatt. Ez arra utal,hogy néha napján vesz valaki használtan. Valamelyik nap emagon jártam és ott volt,hogy megrendelt termékek és ott volt egy dvd lejátszó. Néha vesznek még szerintem dvd lejátszókat. Azt meg megint megérdeklődöm tőletek,hogy ebből ,hogy lehet pénzt csinálni ? Ahogy a hetes írta ezért kérdezem.
2019. jún. 13. 13:57
 9/14 A kérdező kommentje:
az addig oké,hogy a működőképeset eladod ,de az alkatrészt felrakja az ember már lenne vevő rá ? Én nem biztos,hogy kinlódnák vele inkább 12 ért vennék újat .
2019. jún. 13. 14:01
 10/14 anonim ***** válasza:

4500-5000 forint-tól már van egy új DVD író-olvasó. Senki nem fog bohóckodni tizenéves lom használt író-olvasókkal, hogy majd alkatrészekből épít egyet és eladja... még ha satás akkor sem.

Tényleg sokan azt hiszik hogy alkatrészként az utolsó összetört kutyarágta kacatot is el lehet adni.

2019. jún. 13. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!