Hagyományos mosógépnél hogyan kell cserélni csapágyat?
Figyelt kérdés
Van egy hagyományos régi hajdu mosógépem a szimeringet szeretném cserélni. Hogyan kell kicserélni?2019. jún. 6. 10:21
2/5 anonim válasza:
Hajdú lehetne akár keverőtárcsás is, az is hagyományos.
De ha már így kérdezed, nem sok jót nézek ki belőle, akkor sem, ha Energomat. Elvileg csak becélzod a szemeddel a csapágyat és elkezded bontani, amit kell.
Gyakorlatilag szükség lehet csapágylehúzóra is, ott leszel majd meglőve és ezen nem segít a Gyakori Kérdések sem.
3/5 anonim válasza:
De még most veszem észre, fentebb csapágy, lent már szimering, az sem teljesen mindegy.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Csapágylehúzót a lehetséges Energomat kapcsán írtam, mivel azt is szokták itt (is) hagyományosnak és Hajdúnak is nevezni.
Ezért én már előre gondolkodtam, mert soha nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!