A régebbi típusú hagyományos tévék kiért "bírták" tovább?
Nagy átlagban strapabíróbbaknak tekinthetők, de attól még azok között is volt sok, ami meghibásodott, akár 1 éven belül is vagy később bármikor, többször is.
Csak ez attól is függ, hogy valaki melyik darabot fogja ki, szerencse is kell hozzá.
Gyakran előfordult, amikor valaki azzal jött nekem, hogy az ő TV-je milyen tökéletes, 10 meg 15 év alatt semmi baja nem volt.
Én meg majdnem elröhögöm magam, amikor bemond egy olyan típust, amit a maga korában naponta javítottam a szervizemben, vagy kiszálláson stb.
De nyilván van egy bizonyos hibaszázalék, aki azt szerencsésen elkerüli, annak jó.
A mai készülékeket viszont eleve rövidebb élettartamra tervezik.
Akkoriban még nem volt ilyen kiélezett piaci verseny és telített piac.
Volt 2 vagy 3 féle tévé, nem volt más választásod, megvetted. A haszon garantált volt, nem kellett spórolni a gyártási költségeken meg az anyagon hogy minél olcsóbban lehessen árulni.
Nekünk is van egy régebbi kb 15 éves, a nagymama használja ő szereti, nem engedi lecserélni.
De van egy lg okostévénk, 2 éves majdnem 300ezer volt és 2 volt szervízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!