Mi baja lehet a hifimnek?
Én már nem mondok semmit, mert múltkor megmondtam, hogy szervizben ilyenkor elővesszük a multimétert és megkeressük a hibát.
Nem kérdezősködünk a Gyakori Kérdéseken.
Először is kiderült, hogy én vagyok a bunkó, mert nem segítek, csak játszom a fejem.
Utána meg törölték a hozzászólásom, mert az oldal érdekeit sérti, hogy eltanácsolok innen embereket.
Ez ugyebár hülyeség és a humorérzék hiányáról is tanúskodik.
Ironikusnak szánt megjegyzésemmel csak arra utaltam, hogy ez nem távmunka, látni kell, hibát keresni műszerrel stb.
Fórumon keresztül nem megy.
Még jó, hogy most sem írtam semmit, de ezúton üzenem az illetékesnek, hogy azért ez elég furcsa törlés volt.
Amennyiben biztos hogy van bemenet és lennie kellene kimenetnek, mehetsz sorba végig az erősítő fokozatokon.
Lehet rossz a végfoka, lehet valamelyik tápfeszültség kiesve, ezeket mind mérd át. Stabilizátor IC vagy zéner diódás stabilizátor is lehet rossz. Lehet rossz ezeknek vagy bármely alkatrész forrasztása amelyik hőingásban van. Lehet rossz a hangerő és szabályzó rész, lehet rossz a bemenetválasztó.
Lehet rossz a kimeneti védelmi áramkör, vagy annak a relé érintkezője.
Aztán a DAC-okban is lehet hiba, vagy a központi processzor némít, mert valamelyik feltétel nem teljesül, stb.. ezeket mind nézd át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!