Mi lehet a baja a hifimnek?

Figyelt kérdés

egyik nap szolt rajta a zene és egyik pillanatról a másikra, ki kapcsolt és be kapcsolt a DEMO üzemmód.

akár hogy nyomkodtam a távirányítón és a hifin a gombokat nem reagált semmire.

kihúztam a konektorból majd újra vissza dugtam de semmi.

azt kell vele játszanom hogy ki és be dugdosom a konektorból ezt 3-szór 4-szer eljátszom és csak akkor kapcsol be de akkor is egyből a DEMO üzemmód jelenik meg.

és csak utána tudom bekapcsolni

ez mitől van ?

2012. jún. 27. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Beragadt valamelyik kezelőgombja.
2012. jún. 28. 07:48
 2/2 A kérdező kommentje:

sajnos nem mert a kezelő gomb panel csatlakozót, lehúztam a fő panelről és akkor is ezt csinálja.

de bárcsak ez lett volna...

már tegnap végig néztem egy csomószor a belsejét de nem találok semmi gyanúsat, kondik rendben, fő áramkör trafó, zavarszűrök, ellenállások,..stb mind jók érintkezésre is jók (nincsenek leválva)

ez szerintem valami vezérlő IC lehet.

egyébként meg egy koreai samsung hulladék hifi,

van rá még fél év garancia, de nem akarok vele foglalkozni... ha így marad akkor maradjon...

de azért ha valaki tud valami okosságot azt "meg hallgatom" szívesen, és zöld kezet adok !

ilyen:

[link]

de nem ajánlom senkinek (szép,meg csili vili, meg viszonylag szépen szól D-osztályú erősítő van benne.De nem sokat bír ki hiba nélkül.

KB 2 hete kezdte el: kijelző vibrálás, (halvány,erős-halvány erős...)

KB 1 hete: a cd-t nem tudod pörgetni, a kijelző ugyan mutatja hogy pörget, de valójában nem csinál semmit.(minden a helyén nincs lecsúszva semmilyen kábel, a motor vezérlő IC is jó)

KB 3 napja meg ezzel lepett meg ( a kérdésem)

2012. jún. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!