Tablet vagy telefon?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyiket érdemesebb megvennem?

Anyumék a mostani telefonomra időkorlátot raktak, mondván sokat telefonozok... (ezt a telefont ok vettek)

Fél év múlva lesz 2 éves a telefonom (samsung galaxy s7) és utána szeretnék mindenképpen saját pénzből venni egyet. Kiszámoltam, hogy körülbelül 1 év múlva tudnám megvenni azt amit kinéztem.

VIszont már nagyon idegesít, hogy korlátokat és szabályokat vezetnek be ezért ma jutott eszembe, hogy mi lenne, ha vennék most egy tabletet amibe nem tudnának beleszólni? Van egy számítógépem amin igazából tudok beszélgetni szóval azzal nem menne a telefonozási isőm de hát akkor is.. mégiscsak jobb lenne egy telefon vagy egy tablet.

2019. máj. 30. 21:21
 1/4 anonim válasza:
Telefon inkabb
2019. máj. 30. 21:47
 2/4 anonim válasza:
A telefon tud annyit, mint egy tablet, és még telefonálni is lehet vele.
2019. máj. 30. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Az nem jutott eszedbe, hogy ha bármit vennél, esetleg elvennék egy idő után? Amúgy igazuk van. 40+ vagyok, gyerekkoromban sokat ültem a számítógép előtt, és nem emlékszem, hogy nagyon tanultam volna, ami meg is látszott az eredményeimen, és így persze sokkal rosszabbul alakult az életem. Szóval ha elfogadsz egy jó tanácsot, akárhány éves vagy, tanulj sokat, amíg otthon laksz.
2019. máj. 30. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Mekkora időkorlátot raktak a mobilodra? (Bizonyára nem ok nélkül - nem kell egész nap azt nyomkodni)

Hány éves vagy? Suliba jársz vagy dolgozol?

Suliban nem a telefont kell nyomkodni - na meg melóban sem!

Hazamész, megcsinálod a kötelező dolgaid (házi feladat, kisebb munkák a ház körül) és UTÁNA lehet kockulni!

2019. máj. 31. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!