Twixxx kérdése:

Hol lehet kikapcsolni azt hogy miután kikapcsolt a gép ne adjon ármost tovább az usb-n keresztül?

Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 23:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Áramot**
2019. máj. 25. 23:04
 2/4 anonim válasza:
Húzd ki a gépet a konektorból!
2019. máj. 26. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Anno mikor én kerestem, sokan írták, hogy kapcsoljam ki a Windows fast startup-ot. Nekem az nem vált be, de próbáld ki, hátha neked igen. Keresd meg az energiaellátási beállításokat, bal oldalt választ ki a "mit csináljon a kikapcsoló gomb megnyomásakor" opciót, felül katt arra, hogy beállítások módosítása és ott a legfelső opció a fast startup kell, hogy legyen. Vedd le róla a pipát és mentsd.

Ha neked sem válik be, akkor a BIOS-ban/UEFI-ben kell keresgélni, nekem ASRock alaplapom van, náluk ez az opció Deep Sleep néven található, azt bekapcsolva rendesen áramtalanít kikapcsoláskor. Ha neked másfajta márkájú alaplapod van, akkor valószínűleg máshogy fogod megtalálni, de valahol ott van az.

2019. máj. 26. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Windowsban ne is akard, irány a BIOS / UEFI.

Ha nem találod, akkor az alaplap PDF doksiját töltsd le, vagy legalább linkeld, hogy ne a segítőknek kelljen turkálni utána, hogy segíthessenek.

2019. máj. 26. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!