Milyen bajaitok vannak a tévével és milyen márkájú?

Figyelt kérdés

Most vettem egy tévét, amit egy pár idegesítő apróság miatt vissza fogok vinni (webes vásárlás, elállás), de jó lenne tudni, mikre érdemes figyelni, és milyen márkáknál fordul elő. Esetemben többek között ilyenekről van szó (olcsó Philips tévé):

- Kattogó gombok a távirányítón

- Műsorújságra váltáskor elmegy a hang

- A fejhallgató/külső hangszóró hangerejét csak menüből lehet szabályozni, a hangerőgombok csak a beépített hangszórókat vezérlik, amik alapesetben el sem halkulnak

(Tudom, mi folyik a márkanevekkel, hogy pl. a Philips sem a régi már, ezzel kapcsolatban nem kell írni)

2019. máj. 25. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fiam kapott egy hdr-es 50 colos pana tv-t.

Tulterhelodik a mozgó képtol és kifagy .

Ha kevés a mozgás jó tehát az egyszerűbb rajzfilmeket bírja de a mozgalmasabbak pl autóversenyzős rajzfilm az sok neki.

2019. máj. 25. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Pattanógombos távszabályzók (ami a billentyűs mobiltelefonok konstrukcióját utánozza) egyébként tartósabbak, mint a szokásos, gumipogácsás érintkezők.

Rendeltem Kínából egy jó tanítható távszabályzót:

[link]

Ennek is pattanó gombjai vannak, az összes. Ha először furcsa is volt, de hamar megszoktam és egyáltalán nem zavar.

Viszont évek óta dolgozik, hibátlanul.

2019. máj. 25. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a műdorral van bajom, de azzal NAGYON.
2019. máj. 25. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Műsorral*

Meg a Gyk-val is a szerkesztés miatt

2019. máj. 25. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez a felület nagyon primitív, 10 éve is az volt.
2019. máj. 25. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Samsung, idén augusztusban lesz két éves és semmi baja. Egyébként monitor--tv.
2019. máj. 26. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz, de negatív tapasztalatokat várok. Baja ennek sincs, és nem mindene rossz.
2019. máj. 26. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!