Milyen bajaitok vannak a tévével és milyen márkájú?
Most vettem egy tévét, amit egy pár idegesítő apróság miatt vissza fogok vinni (webes vásárlás, elállás), de jó lenne tudni, mikre érdemes figyelni, és milyen márkáknál fordul elő. Esetemben többek között ilyenekről van szó (olcsó Philips tévé):
- Kattogó gombok a távirányítón
- Műsorújságra váltáskor elmegy a hang
- A fejhallgató/külső hangszóró hangerejét csak menüből lehet szabályozni, a hangerőgombok csak a beépített hangszórókat vezérlik, amik alapesetben el sem halkulnak
(Tudom, mi folyik a márkanevekkel, hogy pl. a Philips sem a régi már, ezzel kapcsolatban nem kell írni)
Fiam kapott egy hdr-es 50 colos pana tv-t.
Tulterhelodik a mozgó képtol és kifagy .
Ha kevés a mozgás jó tehát az egyszerűbb rajzfilmeket bírja de a mozgalmasabbak pl autóversenyzős rajzfilm az sok neki.
Pattanógombos távszabályzók (ami a billentyűs mobiltelefonok konstrukcióját utánozza) egyébként tartósabbak, mint a szokásos, gumipogácsás érintkezők.
Rendeltem Kínából egy jó tanítható távszabályzót:
Ennek is pattanó gombjai vannak, az összes. Ha először furcsa is volt, de hamar megszoktam és egyáltalán nem zavar.
Viszont évek óta dolgozik, hibátlanul.
Műsorral*
Meg a Gyk-val is a szerkesztés miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!