Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E-book olvasók jól megjeleníti...

Szalasz87 kérdése:

E-book olvasók jól megjelenítik a PDF-eket?

Figyelt kérdés
Mi tagadás azért érdekel az ebook olvasó beszerzése hogy ingyenesen olvashassak különböző forrásokból könyveket. Az ilyen akármilyen pdfeket, docokat jól megjelenítik lehet pl. nagyobb betűtipusra állítani? pl.a POCKETBOOK Basic Touch 2. Főleg azért mert telefonon van ahol csak kicsi betű akar maradni. köszönöm

2019. máj. 22. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem Kindle Paperwhite van. A pdf is normálisan megjelenik, lehet állítani a betűméretet is. Annyi a különbség, hogy nem mindig szépen tördeli az oldalt, de ez nem befolyásolja az olvasást. De egyébként vannak programok is a különböző fájlok konvertálására más formátumra.
2019. máj. 22. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A pdf nem ebook olvasó formátum.

Mobi, epub ami a legjobb. A doct is jól viszi.

A pdf-re is van esély, de valószínűleg konvertàlni kell, mert nem lesz jól olvasható.

Igazából a konvertálás 1 perc.

Egyébként ha kalòzkodsz, akkor keress mobit és epubot alapból, szerintem egyszerűbb úgy.

2019. máj. 22. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a pdf-et is normálisan megjeleníti, ezért nem is szoktam konvertálni. De sok minden eleve többféle formátumban is megtalálható. Legalábbis az adatbázisokból ingyenesen letölthető könyvek.
2019. máj. 22. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Végül is nem rossz, de jobb mobiban olvasni például.

És tény, hogy átlehet konvertálni, viszont általában mindig szörnyű lesz a végeredmény, mert nagyon elcsúszik, és na. Van, amikor egy szó van egy sorban, stb. Szóval a konvertálás sem feltétlen éri meg.

2019. máj. 22. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyébként pdf és pdf között is van különbség. Mikor ràteszed megnézed milyen lett és ha nem jó, ràrakod újra konvertàlva vagy eleve más formátumban.

A pocketbookon én a pdf betűméretét nem tudom állítani, csak nagyítani tudok.

Más formátumban méretet és betűtipust is tudok állítani

2019. máj. 23. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!