Az e-book olvasók általában tudják kezelni a djvu fájltípust?
Figyelt kérdés
Elég sok (alacsonyabb árkategóriás) e-book olvasót nézegettem, de nincs a leírásukban a djvu. Ez egy általános e-könyv típus vagy inkább ritkaság?2017. dec. 29. 15:33
1/4 anonim 

válasza:

Ritka a djvu és a mai e-book olvasókon használhatóságát tekintve nem igazi e-könyv formátum, pláne hogy a képtartalmat nem lehet törni (mint a szkennelt oldalas pdf-eken). Egyébként szöveges tartalomhoz nagyon jó hatásfokkal tömörített grafikus anyag (könyvoldalanként 10-20 kB), de nem lett népszerű.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2017. dec. 29. 16:24
3/4 anonim 

válasza:

A forrástól függ, hogy milyen gyakori formátum. Nekem úgy 500 könyvem van meg elektronikus formátumban, amiből ha azt mondom hogy 300 darab djvu formátumban van akkor nem tévedek sokat. Ezek javarészt szakmai könyvek és aki szkennelte őket ő ezt a formátumot preferálta.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is elég sokkal találkoztam mostanában, és 2 könyv is djvu formátumú, amit mindenképp el szeretnék majd olvasni, szóval azért örülnék, ha a leendő olvasóm ezt is tudná majd kezelni.
Esetleg valaki tudna olyan (30 ezer ft alatti) olvasót mondani, ami biztosan kezeli a djvu-t?
2017. dec. 29. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!