Miért indul újra a gépem random időközönként?
Figyelt kérdés
Feltételezem kissé megviselte, hogy kényszerítetten leállítottam miután nem válaszolt a gép (hosszan főkapcsoló). De azóta gondol egyet és megadja magát, majd újraindul.
Windows 8.1.
Az eseménynaplóban ezek a hibakódok vannak az elmúlt 24 órában:
41 Kernel Power (3x) (kritikus - ezt vágom)
Hiba:
46 volmgr
54 Kernel Processor power
6008 Event Log
7000 service control manager
7009 service control manager
8003 bowser
10010 distributedCOM
Köszönöm a segítséget!
2019. máj. 7. 22:24
1/5 Farkas999 válasza:
Nekem akkor csinált ilyeneket, amikor túlmelegedett. Ellenőrizd a hőmérsékletet, egy takarítás, esetleg újrapasztázás segíthet
2/5 anonim válasza:
Hardverhiba is okozhatja. Igen, melegedés, de sokminden más is.
3/5 anonim válasza:
ha bootolásnál indul újra akkor hardver gond, ha meg már túl van a bootoláson, és a windowsban vagy töltésekor indul újra akkor túlmelegedett és újra kellene pasztázni a procit meg videókarit .
4/5 Riki miller válasza:
túl sokk a depresszios ember
5/5 anonim válasza:
Ez is egy jó példa a téves hibakeresésre.
"leállítottam miután nem válaszolt a gép"
Miért is nem válaszolt? Mert már akkor kezdett lerohadni, vagy már előtte is, valószínűleg.
RAM-tesztet kellene futtatni, de nem árt tudni, hogy amikor RAM-hibára derül fény, még azt is okozhatja közvetve más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!