Samsung cw28d85 v tévé milyen számú sorkimenő trafót tartalmaz?
Noha a beteg egyelőre lenyugodott, miután hatalmas butaságot adott elő a moziban, de azért elhangzott itt egy komoly sértés is, ami nem maradhat szó nélkül.
Azt mondja, hogy "modulbűvész" vagyok.
Pont én, aki már iskolás koromban modulokat (panelokat) gyártottam, áramköröket terveztem, erősítők, sztereó rádió, és még számtalan elektronika, analóg és digitális, melyek alapján folyamatosan sajátítottam el minden részletét a működésnek.
Még FM-tunert is magam építettem (mármint konkrétan a bemeneti egységet is, tekercsek, FET stb. manuálisan összerakva).
De honnan képzel be valaki ilyen rosszindulatú kitalációkat, milyen alapon vetíti be az agyába, milyen végtelen gonoszság motivál egy ilyet?
Hihetetlen néha tényleg, ha nem tudnám, hogy hány képzelődő hülyét láttam már a neten is, meg lássuk be, az ügyfelek között is akadnak néha "érdekesek", ami több évtized alatt óhatatlanul előfordul.
Ennek ellenére nehéz ezt normális ésszel felfogni, hogy léteznek ennyire fantázia-vezérelt figurák, pláne még negatív gondolkodással súlyosbítva, ami a fő gond.
Még nagyobb gond, amikor a való életben okoz másnak problémát egy ilyen, hiszen így online ki lehet röhögni vagy sajnálni, de más körülmények között nagyon kártékony tudhat lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!