Mi lehet ez a barna cucc? Elektronikai eszközökhöz köze van?
Nem értem ezt a képet ez a barna cucc elektronikai eszközökben van benne ? Ez réz lenne vagy mi ?
#9 vagyok:
#11 jól írta. A vörös, és sárgarezet kiszedik a műszaki cuccokból, a többi darálóba megy. Persze nem a telepen darálják, vannak erre szakosodott cégek.
"Gondolom ehhez azért ész is kell . Mármint az anyagok felismeréséhez."
Minimális ész kell csak! Bármelyik kukázó csöves kapásból szétválogatná neked, 100% pontossággal! :D
Vas: Fogja a mágnes.
Sárgaréz, bronz, vörösréz : szín, és keménység alapján. A bronz és a vörösréz színre téveszthető, de a bronz sokkal keményebb!
Alumínium: Qrva könnyű, és nagyon puha, bár van kemény is, de az is nagyon könnyű. Súlyra semmihez nem hasonlít!
Saválló: Kemény mint a vas, színre is stimmel, csak épp nem fogja a mágnes.
Ón: Nagyon puha, világos szürke, nagyon nehéz.
Ólom: Nagyon puha, sötétebb szürke,, rohadt nehéz.
Cink (horgany): Kemény, világos szürke, nagyon nehéz.
Természetesen.
A Berry, és Milberry a vörösréz tisztaságának fantázinevei.
A legtisztább a Milberry, utána jön a Berry, legvégül a vegyes.
Nyugodtan kérdezz, akár privátban is.
Ha konkrét célod lenne a válaszokkal, akkor javaslom hogy írd le azt is hogy miért kérdezed?
Én nagyjából 16 éve aktívan foglalkozom "hulladék-újrahasznosítással", úgyhogy rendesen képben vagyok. :)
Ez én vagyok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!