Digi előfizetésem van, hogyan tudom elérni, hogy elérgető legyen nálam az ingyenes HBO 3 a hétre?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 16:02
1/4 anonim válasza:
Csak digitálisan jön az HBO 3, így vagy DVB-C képes tévé vagy set top box kell hozzá. Ha van, digitális csatornakereséssel meg kell keresned a csatornát. Azt fogja jelezni, hogy a csatorna fizetős, de az ingyenes időszakban ettől függetlenül be fog jönni.
2/4 anonim válasza:
Ha eddig nem volt a frekvenciája beállítva akkor a tv menüjében a digitális csatornakeresésnél a kézi beállítást választod,ott beírod 378 Mhz-t,talál vagy 4-5 csatornát ezen a frekvencián pl.a HBO 1 2 3-at.
3/4 anonim válasza:
Elvileg 378.00 MHz frekin van a HBO sorozat, de nekem sem akar művelni semmit vele egyik TV-m sem, DVB-C képes. Bár teljes keresést nem indítottam (nem akarom szétb***ni a csatorna kiosztásom), de manuálissal sehogy nem akarta behozni. Felhozza, hogy jelerősség/minőség 100%, de nem akarja, ezért engem is érdekel.
4/4 anonim válasza:
#3-as vagyok, tévedtem, valószínűleg már alapból megvolt mindhárom, így már megy a HBO3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!