Vidanet-es digi tv-nk van. Szeretném a másik szobába is lenne, de az xxxft/hó. Mit kell vennem hogy a másik szobában is élvezhető legyen a műsor?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy mit kell ilyenkor venni? Műholdvevőt? Földi vevőt? vagy van másik kütyü? Szeretném rákötni az antennánkra, digitálisan (mert jelenleg a kábel van a tv-be dugva és csúnya élvezhetetlen mákos) nem tudom mit kell venni, talán sep-top-box? valami ilyesmi?
2010. júl. 4. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom de ha hozzá kötöd a másik tv hez (hozzá lehet csak nem tom mivel :D) akkor ha az egyik tvt kapcsolod akkor a másikon is ugyanaz fog menni..
2010. júl. 5. 10:57
 2/2 bp1985 ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy volt 1 kábel a tv-re dugva, és vettem 1 t alakú elosztót kb 300 ft-ért, majd abba bedugtam a tuner kártyát, és mindkettő teljesen jó volt. Lehet, hogy 3 tv-t már nem bírna el így, és romlana a kép, azzal nincs tapasztalatom.
2010. júl. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!