Ezért bannolhatnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Red dead redemption 2 online-al játszom.62-es rankom van,kb. 400-450 órám van a játékban,szóval nem vagyok kezdő,valamennyire tudok játszani.Ma történ,hogy pár sráccal posse-ban játszottunk (“csapatban” csináltunk együtt küldetéseket) és ugyebár van az az opció,hogyha egy rivális posse/player elkezd egy küldetést,akkor mi megszakíthatjuk,azaz lehetünk a riválisai (ugyebár ez a játék része). Ma megszakítottuk egy player küldetését és széttörtük a szekereket amiket el kellett volna szállítson.Ezután küldött nekem egy szaftos kis üzenetet,hogy az egész csapat jelentve van.Mivel nem vagyok tisztában az ilyenfajta irányelvekkel,dióhélyban a kérdésem annyi,hogy emiatt bannolhatnak? Tudom,hogy hülye kérdés,de ilyen problémába még sosem ütköztem :( Az én meglátásom szerint nem,mivel nem csaltam vagy ilyesmi.De szeretnék biztos lenni ebben :) Trollok kíméljenek,köszi!

2019. ápr. 7. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak általánosságban tudok hozzászólni: egy játékban nem csak csalásért bannolhatnak. Ott van még az exploitok (játék hibáinak kihasználása) vagy griefing (genyó viselkedés másokkal szemben, titeket ezért jelentettek), a különösen sértő trágárság, stb.

Itt egy témában a játékon belüli griefing kezelésére:

[link]

2019 januárjában még azt írják, hogy nincs következménye.

2019. ápr. 7. 09:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon szépen köszönöm,ment a zöld kéz! :)
2019. ápr. 7. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sanszos a ban, mert egyre több játékos húzta fel az agyát azon, hogy a küldetés közelébe se jut griefing miatt és ez így nem játék, nem szórakozás, csak bosszankodás. Van aki azt mondja, fel kell tenni $10 vérdíjat ezekre és majd a többiek levadásszák. Mások jelentgetik őket mert az esetek 3/4-edében ezzel megy el a játék. Be is jelentett a Rockstar új intézkedéseket 2019 elejére.
2019. ápr. 7. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

a játék része, nem leszel bannolva.

olyanért reseteltek már játékosokat, mert kihasználva egy glitchet óránként kerestek 2000 dollárt

persze ilyenkor az ember ideges :)

én olyanokat szoktam reportolni, akik nem hagynak békén. lelő a horgászás közben, vagy múltkor tele vaddal afk voltam (sürgős dolgom akadt :) és kilőtte alólam a lovat, így ugrott minden. vagy 100 fölötti de lelő 10x pedig nem is napi feladat, biztos élvezte, na ennek mondjuk írtam is, hogy milyen ügyesen ellövi rám a dinamitos nyilait, fizeti a bountyt, biztos megéri :) abba is hagyta :)

2019. ápr. 7. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
akkor lenne igazatok, ha nem lenne ilyen napi feladat
2019. ápr. 7. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Játék része a fszom. Ez csak a trollok szórakozása amivel szétcseszik a normális játékmenetet ami már a GTA V-öt is játszhatatlanná tette. Akkor a passzív móddal akarták orvosolni, az is szar lett. Ezért keményítenek most be, mert a normális játékosok inkább mennek storyra.
2019. ápr. 7. 10:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Velem is sokszor előfordult,hogy oktalanul cseszegetett valaki.De bezzeg ha feud-olni akarok,akkor egyik sem elég tökös gyerek :) Engem az bosszant a legjobban,hogyha kapok egy olyan küldetést,hogy öljek meg egy playert és az illető Rhodes-ban bebugolja magát a rendőrségnek abba a kisebb épületébe,és onnan folyamatosan fejbelő mert ő ugyebár lát engem,én őt pedig nem...De a személyes kedvenceim a voice chatben rageelő kisgyerekek :D fenomenális! A kérdésemmel kapcsolatban: Még nem történt semmi változás.Továbbra sem kaptam MÉG bant.
2019. ápr. 7. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
A vérdíjas ötlet megvalósítása egész jó lenne...de még az is bosszant,hogy pl. Amikor el akarom vállalni Hamish küldetését (vagy akárkiét) minimum 5x-kell próbálkoznom,mert folyton sz@rakodik...
2019. ápr. 7. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a fa...szod a játék része, de konkrétan volt ilyen feladat múlt héten a napiban

trollkodás az, amikor lelősz amikor horgászom

vagy csak úgy, mert épp ebben éled ki magad

2019. ápr. 8. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!