Használt dvd lejátszót el lehet adni még manapság? Új dvd lejátszókat szoktak még vásásrolni?
Figyelt kérdés
Lehet én szerintem csak ,de nem nagyon fogynak a használtak. 800 darab alá sosem csökken a felrakott dvd lejátszó hirdetések száma.
2019. márc. 31. 17:14
11/17 A kérdező kommentje:
Újrahasznosítható anyagból vannak pedig. Nem hiszem,hogy állnának az átvevőhelyeken. Réz van bennük . Fém valamennyi. Arany ezüst számomra kérdőjel mert az nem tudom. Alumíniumot sem.
2019. márc. 31. 21:13
12/17 A kérdező kommentje:
jaaa mármint nálad lom értem én. Azt hittem,hogy azokon a helyeken lom ahol átveszik.
2019. márc. 31. 21:16
13/17 anonim válasza:
Mostmár tiszta. Van egy Mr. VHS, és egy Mr. DVD. Vagy ugyanaz, és úgy csinál, mintha kettő lenne.
14/17 A kérdező kommentje:
Oké ,de én egyik sem vagyok. Én névtelenül írok így is úgy is !
2019. ápr. 2. 10:27
15/17 anonim válasza:
"Én névtelenül írok így is úgy is !"
Na ebből a mondatodból egyértelmű, hogy te vagy valamelyik, vagy mindkettő.
16/17 A kérdező kommentje:
jóvan higgyjél amit akarsz !
2019. ápr. 3. 14:18
17/17 anonim válasza:
Itt nem hitről van szó. Éppen ideje lenne már befejezned az oldal teleszórását ugyanazokkal a nonszensz kérdésekkel. A gyakorikérdések nem a diskurálásra, unaloműzésre, sem a fétisek kiélésére lett létrehozva. Az pedig főleg abszurd, hogy hiába válaszolnak neked mindig, mégis újra és újra kiírod, mintha mi sem történt volna. Minden rendben veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!